mareklet Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Hej. Ściągam paczkę do instalacji przez recovery. Robię wipe data, cache, dalvik. ROM się instaluje ale później uruchamia się w nieskończoność. Czy cos robię nie tak? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ahr Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Globala dobrze miflashem instalować bo coś się czasami gryzie z twrp. Chociaż z drugiej strony v8 długo się potrafi uruchamiać. Jak migają kropki czy pasek postępu to czekaj, jak wisi na samym logo mi to nie pójdzie dalej.
mareklet Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2016 No właśnie cały czas wisi tylko na logo MI, uruchamiał się może z 20 min i trzy kropki ani pasek postępu się nie pojawiły.
Yamakasi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gdzie znajdę wszystkie dostępne wersje global na redmi note 3 pro? Niestety ale na http://en.miui.com/ nie ma wszystkich wersji,chyba że jestem ślepy.
Daviteusz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 @Yamakasi http://en.miui.com/download-301.html
Yamakasi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 43 minuty temu, Daviteusz napisał: @Yamakasi http://en.miui.com/download-301.html Tak,wiem,ale pokaż mi gdzie są starsze wersje od 6.7.5 lub V7.3.5.0
adrx Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 2 godziny temu, Yamakasi napisał: Tak,wiem,ale pokaż mi gdzie są starsze wersje od 6.7.5 lub V7.3.5.0 Te z linku od Daviteusz nie będą działać. Do flashowania przez MiFlash używamy tych http://en.miui.com/a-234.html Interesuję cię Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download Starszych wersji raczej nie znajdziesz. Poradnik masz na naszym forum bo tamten nie jest dokładny. Nie jest napisane że wchodzimy przez tryb download.
whiro Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Witam. Ja tak przy okazji zapytam czy ktoś się orientuje jak wgrać global stable na global dev. Nie mam odblokowanego telefonu, miałem na nim stable global 7 ale wgrałem przez update miui 8 dev global 6.8.18. teraz pobrałem stable global miui 8 i przy wgrywaniu z update pisze że nie może zweryfikować pliku aktualizacji.
adrx Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 37 minut temu, whiro napisał: Witam. Ja tak przy okazji zapytam czy ktoś się orientuje jak wgrać global stable na global dev. Nie mam odblokowanego telefonu, miałem na nim stable global 7 ale wgrałem przez update miui 8 dev global 6.8.18. teraz pobrałem stable global miui 8 i przy wgrywaniu z update pisze że nie może zweryfikować pliku aktualizacji. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
whiro Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Trochę to zagmatwane. Chyba póki co spróbuję odblokować bootloadera. Ale dzięki za linka.
Yamakasi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 4 godziny temu, adrx napisał: Te z linku od Daviteusz nie będą działać. Do flashowania przez MiFlash używamy tych http://en.miui.com/a-234.html Interesuję cię Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download Starszych wersji raczej nie znajdziesz. Poradnik masz na naszym forum bo tamten nie jest dokładny. Nie jest napisane że wchodzimy przez tryb download. Ale ja zadalem tylko pytanie czy znajdę gdzieś wszystkie wersje global.Czyli wychodzi na to,ze juz są niedostępne... 1
ahr Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Na en.miui każda aktualizacja ma zakładany temat. A w nim linki. Wystarczy znaleźć taki temat i włala. 2
grzesiekbu Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Jeśli będziesz wgrywał przez miflash to usunie. Jeśli jako paczka zip przez twrp to zostanie. Co do blokady to mi 6.9.9 zablokowało ale to przecież dwie minuty. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
musek Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 31 minut temu, piotrkozub napisał: czy jak na miuipolska wgram Redmi Note 3 Qualcomm Global Author: MIUI Official TeamVersion: V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8 lub MIUI Official TeamVersion: 6.9.9 (MIUI8) zablokuje mi Bootloader i usunie twrp?obie podane wersje to 6.0? V8.0.1.0 to wersja Stable, oparta na MIUI8 ale Android w wersji 5.1. 6.9.9 to wersja Developer, oparta na MIUI8 oraz Android 6.0. Na resztę odpowiedział @grzesiekbu P.S. Więcej rodzajów czcionek nie dało się zastosować do jednego pytania? Źle się takie coś czyta. Jeśli chcesz, żeby ktoś Ci pomógł, poświęć chociaż 2 minuty, żeby post wyglądał tak, jak powinien.
musek Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Z tej samej strony, z której kopiowałeś ten tekst: Redmi Note 3 Qualcomm Global Author: MIUI Official TeamVersion: V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) lub MIUI Official TeamVersion: 6.9.9 (MIUI8)
luki! Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Możesz przejrzyście opisać o co Tobie chodzi? Co chcesz wykonać? Masz zablokowany bootloader instaluj wersję global stable poprzez MiFlash. Masz zablokowany bootloader instaluj wersję dev sable poprzez Miflash Masz odblokowany booloader instaluj miuipolska!
musek Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 1 godzinę temu, piotrkozub napisał: myślicie bedzie już niedlugo wersja pod recovery dzialajaca bez kombinowania z globalem china rom? Co to jest "global china rom"? Ja już też się gubię w tym o co Ci chodzi i co w ogóle chcesz osiągnąć swoimi działaniami. Radzę siedzieć na Global Stable V8.0.1.0 z MIUI8 i Androidem 5.1 i spokojnie czekać na aktualizację OTA.
luki! Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Miuipolska instalujesz tylko przez TWRP Przeczytaj poradnik zanim będzie płacz o uwalonym telefonie i dlaczego będzie migać czerwona dioda....
HemuS666 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) po wie mi ktoś co jest nie tak ? telefon siedzi w trybie download sterowniki są dla komputera jest widoczny w tym trybie , chce przejśc z global stable , na china dev EDIT: poradziłem sobie pobrałem inną wersje beta miflash 32bit z tej stronki :) Edytowane 14 Września 2016 przez HemuS666
luki! Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 2 godziny temu, piotrkozub napisał: to wy robicie kocioł i zamieszanie, pytałem w kilku tematach czy mając miui polska 6.8.18 mogę bezpośrednio zainstalować z poziomu TWRP wersje 6.9.9. to odpowiedzieliście żebym najpierw zaistalował china dev -> global dev->odblokował bootloader zainstalował TWRP i dopiero wgrał miui polska wersje 6.9.9....to jak w końcu jest Mylisz pojęcia. Czy naprawdę tak trudno jest Tobie przeczytać poradnik który wkleiłem?
Roberttt Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Jestem w podobnej sytuacji jak mój przedmowca. Mam dwa pytania jak przez TWRP wyczyścić tel by był jak nowy? Oraz drugie czy i jak instalować android 6 i skąd go ściągnąć Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi