VOytaZ Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mam problem z wyświetlaniem powiadomień z aplikacji typu fb, gmail, k10 mail, messenger itp. Każda z aplikacji ma dodane uprawnienia, a i tak nie pokazuje. Miui 8 6.8.18 by xiaomi.eu Spotkał się ktoś z podobnym zjawiskiem? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
VOytaZ Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ustawienie wszystkich uprawnień dla poszczególnych aplikacji nie rozwiązało problemu. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
trek96 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Chodzi Ci o wyświetlanie powiadomień przy ikonce aplikacji na ekranie głównym >? Ja ustawiłem w 'Security" > Permissions > Autostart i ustawiłem sobie 3 aplikacje które chciałem i normalnie mi wyskakują powiadomienia przy ikonkach aplikacji.,
VOytaZ Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Też tak poustawiałem, k10 mail, telegram działa, nie działa mi fb. Wysłane z mojej Nokii 3210
Bartusss123S Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?
Lexarr Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 A ja mam pytanie o messenger. Też tak macie, że wam wyłącza dymki czatu? Co chwile muszę je włączać
zielonyBB Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?Jaki masz motyw ? Bo jak inny niż domyślny to mogą być kłopoty.Wysłane z MI5
zuggor Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Cześć, mam ten sam problem co Bartusss123S. Aplikacja messenger nie wyświetla powiadomień (w ogóle, nawet na belce przy odblokowanym telefonie):- apka dodana do autostartu,- brak włączonego oszczędzania energii (apka i tak dodana do wyjątków - brak ograniczeń działania w tle), - limity użycia danych nie są ustawione/włączone, - dane w tle są włączone, - w ograniczeniach apki 3G zafajkowane na zielono, - w szczegółach transmisji danych aplikacji 3G i Wi-Fi włączone (statystyki danych: pierwszy plan są liczby, w tle: 0B - zawsze tyle) Wygląda na to że messenger w tle nie zużywa danych transmisji, ale nie wiem dlaczego. Wszystko jest ustawione tak jak być powinno. Powiadomienia innych aplikacji pojawiają się normalnie. System to MIUI Global 8.0.5.0 Dodam, że przy domyślnym motywie sytuacja się nie poprawia. (po przeczytaniu wątku: https://miuipolska.pl/forum/topic/16276-messenger-brak-powiadomień-wiadomości/#comment-231999) Ma ktoś na to jakiś pomysł?
majdan12 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 @zuggor Sprawdzałeś w zainstalowanych aplikacjach (ustawienia systemu) klikając na aplikacje (messenger) co masz zaznaczone w ''Pokazuj powiadomienia''?
zuggor Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 @majdan12 Tak, mam zaznaczone wszyskie opcje oprócz priorytetu (co nie powinno mieć żadnego wpływu - ale z tą opcją także próbowałem).
majdan12 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 3 minuty temu, zuggor napisał: @majdan12 Tak, mam zaznaczone wszyskie opcje oprócz priorytetu (co nie powinno mieć żadnego wpływu - ale z tą opcją także próbowałem). To ja już nie wiem co można zrobić więcej Teraz i tak nie korzystam z MIUI a Resurrection Remix i jest cudownie.
Rekomendowane odpowiedzi