VOytaZ Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Mam problem z wyświetlaniem powiadomień z aplikacji typu fb, gmail, k10 mail, messenger itp. Każda z aplikacji ma dodane uprawnienia, a i tak nie pokazuje. Miui 8 6.8.18 by xiaomi.eu Spotkał się ktoś z podobnym zjawiskiem? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOytaZ Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Ustawienie wszystkich uprawnień dla poszczególnych aplikacji nie rozwiązało problemu. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
trek96 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Chodzi Ci o wyświetlanie powiadomień przy ikonce aplikacji na ekranie głównym >? Ja ustawiłem w 'Security" > Permissions > Autostart i ustawiłem sobie 3 aplikacje które chciałem i normalnie mi wyskakują powiadomienia przy ikonkach aplikacji., Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOytaZ Posted August 21, 2016 Author Share Posted August 21, 2016 Też tak poustawiałem, k10 mail, telegram działa, nie działa mi fb. Wysłane z mojej Nokii 3210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 pozakładaj jeszcze kłódeczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartusss123S Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexarr Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 A ja mam pytanie o messenger. Też tak macie, że wam wyłącza dymki czatu? Co chwile muszę je włączać Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?Jaki masz motyw ? Bo jak inny niż domyślny to mogą być kłopoty.Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuggor Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Cześć, mam ten sam problem co Bartusss123S. Aplikacja messenger nie wyświetla powiadomień (w ogóle, nawet na belce przy odblokowanym telefonie):- apka dodana do autostartu,- brak włączonego oszczędzania energii (apka i tak dodana do wyjątków - brak ograniczeń działania w tle), - limity użycia danych nie są ustawione/włączone, - dane w tle są włączone, - w ograniczeniach apki 3G zafajkowane na zielono, - w szczegółach transmisji danych aplikacji 3G i Wi-Fi włączone (statystyki danych: pierwszy plan są liczby, w tle: 0B - zawsze tyle) Wygląda na to że messenger w tle nie zużywa danych transmisji, ale nie wiem dlaczego. Wszystko jest ustawione tak jak być powinno. Powiadomienia innych aplikacji pojawiają się normalnie. System to MIUI Global 8.0.5.0 Dodam, że przy domyślnym motywie sytuacja się nie poprawia. (po przeczytaniu wątku: https://miuipolska.pl/forum/topic/16276-messenger-brak-powiadomień-wiadomości/#comment-231999) Ma ktoś na to jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 @zuggor Sprawdzałeś w zainstalowanych aplikacjach (ustawienia systemu) klikając na aplikacje (messenger) co masz zaznaczone w ''Pokazuj powiadomienia''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuggor Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 @majdan12 Tak, mam zaznaczone wszyskie opcje oprócz priorytetu (co nie powinno mieć żadnego wpływu - ale z tą opcją także próbowałem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 3 minuty temu, zuggor napisał: @majdan12 Tak, mam zaznaczone wszyskie opcje oprócz priorytetu (co nie powinno mieć żadnego wpływu - ale z tą opcją także próbowałem). To ja już nie wiem co można zrobić więcej Teraz i tak nie korzystam z MIUI a Resurrection Remix i jest cudownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts