Jump to content

Powiadomienia aplikacji

VOytaZ

Recommended Posts

Mam problem z wyświetlaniem powiadomień z aplikacji typu fb, gmail, k10 mail, messenger itp.

Każda z aplikacji ma dodane uprawnienia, a i tak nie pokazuje.

Miui 8 6.8.18 by xiaomi.eu

Spotkał się ktoś z podobnym zjawiskiem?

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

Chodzi Ci o wyświetlanie powiadomień przy ikonce aplikacji na ekranie głównym >?
Ja ustawiłem w 'Security" > Permissions > Autostart i ustawiłem sobie 3 aplikacje które chciałem i normalnie mi wyskakują powiadomienia przy ikonkach aplikacji.,

• 2 months later...

Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?

• 3 weeks later...
Witam, też mam problem z powiadomieniami. Głównie problem z messengerem. Wszystko dodane do autostartu, na aplikacjach są kłódeczki. Żadnego oszczędzania nie ma oraz są zaznaczone wszystkie możliwe opcje powiadomień i dalej nic... czasami na odblokowanym telefonie coś przyjdzie, ale to rzadko... System to MIUIPolska 6.10.27. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?

Jaki masz motyw ? Bo jak inny niż domyślny to mogą być kłopoty.

Wysłane z MI5

Cześć,

mam ten sam problem co  Bartusss123S.  Aplikacja messenger nie wyświetla powiadomień (w ogóle, nawet na belce przy odblokowanym telefonie):
- apka dodana do autostartu,

- brak włączonego oszczędzania energii (apka i tak dodana do wyjątków - brak ograniczeń działania w tle),
- limity użycia danych nie są ustawione/włączone,
- dane w tle są włączone,
- w ograniczeniach apki 3G zafajkowane na zielono,
- w szczegółach transmisji danych aplikacji 3G i Wi-Fi włączone (statystyki danych: pierwszy plan są liczby, w tle: 0B - zawsze tyle) 

Wygląda na to że messenger w tle nie zużywa danych transmisji, ale nie wiem dlaczego. Wszystko jest ustawione tak jak być powinno. Powiadomienia innych aplikacji pojawiają się normalnie.

System to MIUI Global 8.0.5.0
Dodam, że przy domyślnym motywie sytuacja się nie poprawia. (po przeczytaniu wątku: https://miuipolska.pl/forum/topic/16276-messenger-brak-powiadomień-wiadomości/#comment-231999)
Ma ktoś na to jakiś pomysł?

3 minuty temu, zuggor napisał:

@majdan12

Tak, mam zaznaczone wszyskie opcje oprócz priorytetu (co nie powinno mieć żadnego wpływu - ale z tą opcją także próbowałem).

To ja już nie wiem co można zrobić więcej :)

Teraz i tak nie korzystam z MIUI a Resurrection Remix i jest cudownie.

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...