Riki96 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Poprzedni xiaomi mi się utopił i nie wiem jak mam połączyć z mi max pro nowym telefonem skoro z 2 pokazuje, że jest sparowany
neurofit Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mam ten sam problem. Poprzedni telefon sparowany z mi Band 2, był padł. Mi Fit prosi o rozparowanie na starym (niedziałajacym) telefonie. I w ten sposób mam dobrą opaskę, której nie mogę używać :/ Czy ktoś ma pomysł ?
sondejmarek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Proszę bardzo.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2
TuptusiowaPanna Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam podobny problem (a raczej będę mieć, jak już kupię nowy telefon). Mój Mi4 wykąpał się i jest teraz cegłą. Opaska jest z nim sparowana. Czy ta aplikacja pomoże i będzie można używać opaski z MiFit na nowym telefonie?
FromWP Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 9 minut temu, TuptusiowaPanna napisał: Mam podobny problem (a raczej będę mieć, jak już kupię nowy telefon). Mój Mi4 wykąpał się i jest teraz cegłą. Opaska jest z nim sparowana. Czy ta aplikacja pomoże i będzie można używać opaski z MiFit na nowym telefonie? Z MiFitem może być problem, ale na pewno po zastosowaniu tego programiku będzie można używać z Notify&Fitnes.
sondejmarek Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Użyj jak już będziesz miał inny telefon i napisz czy pomogło Podejmiemy inne kroki jakby był problem.
neurofit Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Dnia 31.01.2017 o 00:13, sondejmarek napisał: Proszę bardzo.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 Fajnie ALE, zostajesz więźniem Notify & Fitness for Mi Band , która jest mało intuicyjna, a większość funkcji płatna. Dla innych app odblokowanie przy użyciu Fix-it for Mi Band 2 nie działa. Szkoda. Edytowane 8 Lutego 2017 przez neurofit poprawa nazwy app
TuptusiowaPanna Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Cud. Moja opaska działa z nowym telefonem. Bez żadnych fixów. Normalnie MiFit działa, zsynchronizował stare dane i pokazuje nowe (kroki, tętno).
Soren Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ja miałem opaskę sparowaną ze starym telefonem i zachodziłem w głowę czemu z mi5 nie chce się połączyć. Okazało się że stary tel był włączony, pomogło wyłączenie
Rekomendowane odpowiedzi