Riki96 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Poprzedni xiaomi mi się utopił i nie wiem jak mam połączyć z mi max pro nowym telefonem skoro z 2 pokazuje, że jest sparowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurofit Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Mam ten sam problem. Poprzedni telefon sparowany z mi Band 2, był padł. Mi Fit prosi o rozparowanie na starym (niedziałajacym) telefonie. I w ten sposób mam dobrą opaskę, której nie mogę używać :/ Czy ktoś ma pomysł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Proszę bardzo.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuptusiowaPanna Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Mam podobny problem (a raczej będę mieć, jak już kupię nowy telefon). Mój Mi4 wykąpał się i jest teraz cegłą. Opaska jest z nim sparowana. Czy ta aplikacja pomoże i będzie można używać opaski z MiFit na nowym telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 9 minut temu, TuptusiowaPanna napisał: Mam podobny problem (a raczej będę mieć, jak już kupię nowy telefon). Mój Mi4 wykąpał się i jest teraz cegłą. Opaska jest z nim sparowana. Czy ta aplikacja pomoże i będzie można używać opaski z MiFit na nowym telefonie? Z MiFitem może być problem, ale na pewno po zastosowaniu tego programiku będzie można używać z Notify&Fitnes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Użyj jak już będziesz miał inny telefon i napisz czy pomogło Podejmiemy inne kroki jakby był problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurofit Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) Dnia 31.01.2017 o 00:13, sondejmarek napisał: Proszę bardzo.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2 Fajnie ALE, zostajesz więźniem Notify & Fitness for Mi Band , która jest mało intuicyjna, a większość funkcji płatna. Dla innych app odblokowanie przy użyciu Fix-it for Mi Band 2 nie działa. Szkoda. Edited February 8, 2017 by neurofit poprawa nazwy app Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuptusiowaPanna Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Cud. Moja opaska działa z nowym telefonem. Bez żadnych fixów. Normalnie MiFit działa, zsynchronizował stare dane i pokazuje nowe (kroki, tętno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soren Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Ja miałem opaskę sparowaną ze starym telefonem i zachodziłem w głowę czemu z mi5 nie chce się połączyć. Okazało się że stary tel był włączony, pomogło wyłączenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts