Skocz do zawartości
  • 0

Wyłacznie informacji o aktualizacji

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Chodzi mi o aktualizacje tygodniowe, bo za każdym razem kiedy włączę dostęp do sieci, czy to 3g czy wifi to od razu powiadomienie, dodatkowo jak jest połączone po wifi to samo się ściąga.

4zsh.pngo0wl.png7bou.pngz2aq.pngbpy2.pngi8h2.jpg

• 0
Opublikowano

miui_ota_aries_ma_3.11.15_3.11_22_105b08d80a_4.1.zip, tak się to nazywa, w którym miejscu się blokuje? Zainstalowanie toolsów nie do końca pomaga, bo nadal się świeci 1 przy aktualizacjach i chce pobierać. Ok zablokowałem połączenia dla aktualizacji to teraz się pojawia powiadomienie że połączanie jest zablokowane dla aktualizacji. Czy znowu można to wyłączyć?

• 0
Opublikowano

Ok zostaw to na razie. Chyba wiem gdzie leży problem. Spróbuję następnym razem poprawić. Co prawda u mnie nic się nie pojawia bo mam zablokowanego Aktualizacje. A robisz to przecież w Monitorze Danych.

• 0
Opublikowano

Tak znalazłem gdzie to blokować tylko tak jak napisałem teraz mam nonstop powiadomienie że monitor danych blokuje aktualizacje, Oczywiście można zablokować powiadomienia monitora danych ale pewnie wtedy nie będzie mnie ostrzegał o limicie danych do transmisji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...