Skocz do zawartości
  • 0

FM Radio on HTC Desire HD

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie rozumiem... Czyli ten Rom nie obsługuje portów ?

Słyszałem, że wcześniejsze wersje posiadały taką apkę. Czy jest szansa, że pojawi się ? A jest jakis zamiennik ?

• 0
Opublikowano

W sumie to ja też mam port i mam radio (wygląda nawet tak jak MIUI Radio choć w rzeczywistości nim nie jest) więc to raczej wina dewelopera że nie dodaje apki radia.

• 0
Opublikowano

@fyme patrząc na Twój ro.build.fingerprint nie rozumiem Twojego zdziwienia, Ty masz port oparty o oficjalne oprogramowanie dla swojego modelu, a nie o cm czy aosp. Każde miui oparte o oficjalny rom ma radio.

• 0
Opublikowano

Koledze z DHD chodziło o Radio FM czyli to z HTC Sense. Co jest właśnie oczywistością, że tego radia w MIUI nigdy nie będzie miał. Radio z HTC działa na Sense. A MIUI nie jest na Sense.

• 0
Opublikowano

A nie jest to kwestia możliwości sprzętowych smartphona (tunera) i odpowiednich sterowników w MIUIMI ? Wiele aplikacji działających w sens działa MIUMI, dlaczego więc radio nie może ? Spirit Radio się instaluje, ale ma dedykację na różne sprzety i jak wynika z ustaień w nim działa w zależności jaki tuner jest w smatphonie zastosowany... ? Osobiście wolałbym radio z MIUMI bo wszystko w nim mi się wydaje lepsze od SENS, no może za wyjątkiem pogody...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...