Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to się spóźniliście :) 

Wybrałem 2/16 RN3P.

A co do:

20 godzin temu, Drakoon34 napisał:

Autorze, zdecyduj się na redmi Note 3 pro 3gb, a nie lipną wersję 2gb, bo mnie krew zalewa jak czytam Twoje dylematy. Za 600 kupiłem wersję 3gb od chińczyka i jestem zadowolony, a Ty gadasz o 900 zł, gościu.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Jakbyś czytał, to byś wiedział, że w grę wchodzi tylko kupno w Polsce :)

Opublikowano
22 godziny temu, Drakoon34 napisał:

Autorze, zdecyduj się na redmi Note 3 pro 3gb, a nie lipną wersję 2gb, bo mnie krew zalewa jak czytam Twoje dylematy. Za 600 kupiłem wersję 3gb od chińczyka i jestem zadowolony, a Ty gadasz o 900 zł, gościu.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Jakbyś podał linka - może kupię drugiego, 600 to dobra cena, ma wszystkie kolory? Grey też?

Opublikowano

@adrianoox Twoja sprawa, będziesz się męczył i narzekał, a że lubisz sobie robić pod górkę to też twoja sprawa. Ja tylko chciałem pomóc, a to, że nawet nie jesteś samodzielny, bo ile to założyć paypala i kupić za 600-700zł dobry telefon i to w dodatku w lepszej wersji 3/32, nie, lepiej być maminsynkiem, który sobie w życiu nie poradzi. Krzyż na drogę.

@DukeN Kupiłem tu na daily flesh (?) chyba tak się zwie ta promocja. Vat 39zł, gdyż napisałem do nich maila żeby napisali niską wartość towaru paczki i dali 40$, ale pewnie można dogadać się na mniej. Jak nie to ibuygo.

Opublikowano

@Drakoon34 Ale po co ta agresja i przytyki? Producent wypuścił 2 wersje i każdy może sobie wybrać taką, jaka bardziej mu pasuje.
Sam mam 3/32 i uważam, że jest lepszą alternatywą, ale każdy ma prawo do swojego zdania, zarówno w kwestii wyboru wersji, jak i wyboru sprzedawcy (Polska/Chiny).

Troszkę więcej pokory.

• Like 4
Opublikowano

@Drakoon34 widzę życie Tobie musiało dać w kość, że się tak wyżywasz, ale, to jest domeną słabych ludzi. I nie kupowałem z Chin, nie dlatego, że nie miałem jak kupić, bo to akurat był najmniejszy problem :) A co do męczenia - Telefon ma jeden z najlepszych procesorów na rynku, do tego 2GB ramu ma np. Glaxy S5, HTC ONE M8, LG G3, flagowce, które do teraz cieszą się powodzeniem :)

• Like 3
Opublikowano

Wszystkie recki-porownania pokazują że jak ktoś nie gra to wersja 2/16 zachowuje się tak samo jak 3/32 w codziennym użytkowaniu. Miałem w ręku oba przez parę minut i potwierdzam, nawet lekko się zawiodłem że wersja 3GB tak samo ubijała apki w tle

Opublikowano
17 minut temu, tpawel napisał:

Wszystkie recki-porownania pokazują że jak ktoś nie gra to wersja 2/16 zachowuje się tak samo jak 3/32 w codziennym użytkowaniu. Miałem w ręku oba przez parę minut i potwierdzam, nawet lekko się zawiodłem że wersja 3GB tak samo ubijała apki w tle

nawet na 2/16 wot na 60 fpsach chodzi a asphalt i real racing również bez żadnych zacinek.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, pawel924 napisał:

nawet na 2/16 wot na 60 fpsach chodzi a asphalt i real racing również bez żadnych zacinek.

Ubija ci apki w telefonie typu fb, messenger, chrome odpalone w tle jeśli włączysz jakąś gre ?

Opublikowano
5 minut temu, Demon3 napisał:

Ubija ci apki w telefonie typu fb, messenger, chrome odpalone w tle jeśli włączysz jakąś gre ?

tego nie sprawdzałem, :D ale tak szczerze to mało mnie to obchodzi, według mnie to dobre rozwiązanie bo telefon jest zawsze gotowy do szybkiego działania, ale jeśli jesteś ciekaw to moge jeszcze raz zainstalować wota albo real racing bo innego softa wgrałem

Opublikowano
2 minuty temu, pawel924 napisał:

tego nie sprawdzałem, :D ale tak szczerze to mało mnie to obchodzi, według mnie to dobre rozwiązanie bo telefon jest zawsze gotowy do szybkiego działania, ale jeśli jesteś ciekaw to moge jeszcze raz zainstalować wota albo real racing bo innego softa wgrałem

Jeśli możesz, bardzo cie proszę :-D

Opublikowano
1 minutę temu, Demon3 napisał:

Jeśli możesz, bardzo cie proszę :-D

ok, tylko jak wróce z pracy bo obecnie mam 13 % baterii a tel nie chce się ładować przez usb na lapku

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, pawel924 napisał:

ok, tylko jak wróce z pracy bo obecnie mam 13 % baterii a tel nie chce się ładować przez usb na lapku

Spoko :) nie śpieszy mi się i tak wypłatę mam 10-tego :-D (planuje kupić ten sam model)

Edytowane przez Demon3
Opublikowano
Spoko  nie śpieszy mi się i tak wypłatę mam 10-tego :-D (planuje kupić ten sam model)

edff024281ed294ca788855b2dba929b.jpg

jeszcze tyle zostało:D

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Przed chwilą, pawel924 napisał:

edff024281ed294ca788855b2dba929b.jpg

jeszcze tyle zostało:D

Dużo :D :shock: Powiedz mi jaki masz ROM global czy wersje miui pl ?

Opublikowano

Czyli ta wersja mi starczy

@pawel924 btw skad zamawiales ?

Na Allegro z wysyłką z Pl od firmy "pytono" tel otrzymałem na drugi dzień. Ale musiałem wgrać inny system bo jakiś syf był zainstalowany, a bootloadera odblokowali mi po 2 dniach od wysłania prośby.

Ps.

W ogóle to wgralem innego softa przed otrzymaniem zezwolenia.

Opublikowano
20 minut temu, pawel924 napisał:

Na Allegro z wysyłką z Pl od firmy "pytono" tel otrzymałem na drugi dzień. Ale musiałem wgrać inny system bo jakiś syf był zainstalowany, a bootloadera odblokowali mi po 2 dniach od wysłania prośby.

Ps.

W ogóle to wgralem innego softa przed otrzymaniem zezwolenia.

Mi wystarczy oryginalny ROM global póki co :) a instalacja jest nawet łatwa http://en.miui.com/a-234.html

Opublikowano

zapytałem się sprzedawcy  "pyton" jaki system jest zainstalowany w telefoniku z jego aukcji.

Jego odpowiedź: "oficjalny global z pełnym poslkim."

Opublikowano

Zamawiam na MiSpot :)

Edit1:

Dostałem ostrzeżenie jako nowy użytkownik, super .... . Nawet brak upomnienia .... @luki! dlaczego ? weź zluzuj, Dziękuje.

// Przeczytaj regulamin a będziesz wiedział dlaczego

// luki

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...