Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okazuje się że jestem w DHL remote area, kazali mi dopłacić 38 $. Poprosiłem żeby wysłali rejestrowana pocztą ale twierdzą, że nie mogą bo paczka jest zbyt wartościowa.

Zaproponowali FEDEX, ale to to jest też ponad 20 $ drożej.

Nie bardzo wiem co zrobić...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak mam dokładnie sprawdzić czy mój region jest w DHL remote area?Moje miejsce zamieszkania tj.Biłgoraj kod: 23-400

Mogę również podać adres do wysyłki Zamość kod:22-400

Z góry dziękuję

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem,że free shipping na ibuygou nie dotyczy Polski ?! :)

Szkoda w takim razie że za zakupu które chciałem zrobić na kwotę 50$ muszę zapłacić dodatkowo 25$ i nie ma innej,tańszej alternatywy :(

post-2286-0-04880000-1399571479_thumb.pn

Edytowane przez tomasov
Opublikowano

Szkoda w takim razie że za zakupu które chciałem zrobić na kwotę 50$ muszę zapłacić dodatkowo 25$ i nie ma innej,tańszej alternatywy :(

Ja jestem tańsza alternatywa...

MIUI_V5/N5

Opublikowano

Ależ obowiązuje, ja 2 razy kupowałem z przesyłką free - raz plecki, a raz MiKey.

No chyba że kupujesz jedną rzecz za 50$, ale jeżeli to jest kilka rzeczy, to sobie rozbij na kilka paczek, i po problemie.

Dodatkowy plus, to ten, że Ci na pewno Vat-u nie doliczą, a za paczkę o wartości 50$ już mogą.

Opublikowano

Po włożeniu rzeczy do koszyka, musisz wybrać kraj do jakiego ma to być wysłane (select country), i wtedy pojawiają się możliwe opcje wysyłki.

Przed chwilą sprawdziłem, i dla wszystkich rzeczy poniżej 50$ była opcja darmowej wysyłki dla Polski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...