grizzly Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Okazuje się że jestem w DHL remote area, kazali mi dopłacić 38 $. Poprosiłem żeby wysłali rejestrowana pocztą ale twierdzą, że nie mogą bo paczka jest zbyt wartościowa. Zaproponowali FEDEX, ale to to jest też ponad 20 $ drożej. Nie bardzo wiem co zrobić...
Endriu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 To proste, zamów na adres jakiegoś znajomego nie objętego na liście DHL
grizzly Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 To proste, zamów na adres jakiegoś znajomego nie objętego na liście DHL Nie mam komu.
Endriu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 W takim razie nie masz wyjścia, musisz dopłacić do DHL bądź kupić w innym miejscu.
tomasov Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Jak mam dokładnie sprawdzić czy mój region jest w DHL remote area?Moje miejsce zamieszkania tj.Biłgoraj kod: 23-400 Mogę również podać adres do wysyłki Zamość kod:22-400 Z góry dziękuję
tomasov Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Zdaję się że jest: Edytowane 3 Maja 2014 przez tomasov
Lalo Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 @tomarov w Lublinie maja placowke. Najbliżej. MIUI_V5/N5
tomasov Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Rozumiem,że free shipping na ibuygou nie dotyczy Polski ?! Szkoda w takim razie że za zakupu które chciałem zrobić na kwotę 50$ muszę zapłacić dodatkowo 25$ i nie ma innej,tańszej alternatywy Edytowane 8 Maja 2014 przez tomasov
Lalo Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Rozumiem,że free shipping na ibuygou nie dotyczy Polski ?! Szkoda w takim razie że za zakupu które chciałem zrobić na kwotę 50$ muszę zapłacić dodatkowo 25$ i nie ma innej,tańszej alternatywy Ja jestem tańsza alternatywa... MIUI_V5/N5
StrangeFruit Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Rozumiem,że free shipping na ibuygou nie dotyczy Polski ?! Szkoda w takim razie że za zakupu które chciałem zrobić na kwotę 50$ muszę zapłacić dodatkowo 25$ i nie ma innej,tańszej alternatywy Ależ obowiązuje, ja 2 razy kupowałem z przesyłką free - raz plecki, a raz MiKey. No chyba że kupujesz jedną rzecz za 50$, ale jeżeli to jest kilka rzeczy, to sobie rozbij na kilka paczek, i po problemie. Dodatkowy plus, to ten, że Ci na pewno Vat-u nie doliczą, a za paczkę o wartości 50$ już mogą.
tomasov Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Nawet gdy mam 1 rzecz w "koszyku"to nie mam opcji do wyboru free shipping!Gdzie tego szukać?
StrangeFruit Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Po włożeniu rzeczy do koszyka, musisz wybrać kraj do jakiego ma to być wysłane (select country), i wtedy pojawiają się możliwe opcje wysyłki. Przed chwilą sprawdziłem, i dla wszystkich rzeczy poniżej 50$ była opcja darmowej wysyłki dla Polski.
Rekomendowane odpowiedzi