magyarek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 To może głupie pytanie... Ale kiedy wpisuję w Google Play (z poziomu fona i komputera) "Google Camera", to nic mi nie znajduje. Kiedy próbuję wejść przez link z jakiejś stronki, wywala mi info, że "zawartość nie jest jeszcze dostępna w moim kraju". Na telefonie i na kompie tak samo. WTF?! Na tablecie puknięcie w link na tejże stronie przenosi mnie elegancko do sklepu i aplikacji, tylko że jest niezgodna z urządzeniem. Tam jest jakiś Andek 4.1 bodajże. O co chodzi?!
Suprboar Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Tak ale przy próbie instalacji jest błąd parsowania tak jakby ta aplikacja w ogóle nie współpracowała z Miui. Czy ktoś wie czemu tak się dzieje i z czego to może wynikać?
VOytaZ Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 To dziwne, u mnie bezproblemowo się pobrała. Wysłane z mojej Nokii 3210
Widomsqi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja też nie mam problemu z pobraniem bo na co dzień korzystam nawed z tego aparatu ale jak ci nie działa sklep to zawsze jest apkmirror Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka
MARC13 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Na RN3P nie ma możliwości pobrania Aparatu Google ze Sklepu. Pobranie i instalacja z apkmiror działa, ale trzeba ściągnąć starszą wersję, przynajmniej u mnie, bo mam jeszcze Androida 5.1.1. Niestety nawet wtedy program nie działa prawidłowo. O ile zwykłe zdjęcia idą jeszcze dobrze, to fotosfera jest w fatalnej jakości, bo całość jest zupełnie nieostra. Nie wiem, jak u innych, ale u mnie właśnie tworzenie fotosfer było podstawowym zastosowaniem Aparatu Google. Teraz utracił on mocno swój sens.
bikej Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Ma ktos cos nowego w tym temacie? da sie zainstalwoac aparat google i robic fotosfery?
magyarek Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 da się, tylko nie udało mi się odkryć, gdzie on je zapisuje, więc wszystkie poszły się...
Matixx Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Dnia 30.09.2016 o 12:39, magyarek napisał: da się, tylko nie udało mi się odkryć, gdzie on je zapisuje, więc wszystkie poszły się... Zapisuje je tam gdzie stockowy aparat (DCIM/Camera/)
magyarek Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 No właśnie tam ich nie ma... :-/
Rekomendowane odpowiedzi