Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

To od poczatku. Kupiłem z Goldłeja RMN  3. Przyszedł z syfiastym romem Global 7.1 7.17.9.0 (LH0CNCL). Telefon cały czas pokazuje stan baterii -2% i chce ładowania.

I co teraz?? Próbuje załozyć nowe konto na xiaomi ale nie moge bo krzyczy The email address you entered is incorrect. Ponadto mam załozone konto pod nr telefonu i jak się wylogowałem (w telefonie) z tego konta (skasowałem konto) i ponownie chciałem załozyć to pisze Ten nr jest powiązany z istniejącym kontem i prosi o hasło. Jak mam załozyć konto na xioami że by uzyskać 100% security?? Żona tez ma xiaomi i konto więc nie moge przypisać jej nr do mojego konta.

Opublikowano

Skoro nr jest powiązany z jakimś kontem to próbuj odzyskać hasło jak nie pamiętasz.

Skoro chcesz mieć 100% security to chcesz odblokować bl, na obecnych romie i tak tego nie zrobisz więc zrób jak pisał kolega wyżej. Może z poziomu telefonu coś się ruszy z kontem.

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...