michalwisnia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Cześć, To od poczatku. Kupiłem z Goldłeja RMN 3. Przyszedł z syfiastym romem Global 7.1 7.17.9.0 (LH0CNCL). Telefon cały czas pokazuje stan baterii -2% i chce ładowania. I co teraz?? Próbuje załozyć nowe konto na xiaomi ale nie moge bo krzyczy The email address you entered is incorrect. Ponadto mam załozone konto pod nr telefonu i jak się wylogowałem (w telefonie) z tego konta (skasowałem konto) i ponownie chciałem załozyć to pisze Ten nr jest powiązany z istniejącym kontem i prosi o hasło. Jak mam załozyć konto na xioami że by uzyskać 100% security?? Żona tez ma xiaomi i konto więc nie moge przypisać jej nr do mojego konta.
Pawel978 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Może wgraj global rom bez odblokowania bootloadera lub china dev przez miflash edl. Potem jeszcze raz próbuj z kontem.
Albin Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Skoro nr jest powiązany z jakimś kontem to próbuj odzyskać hasło jak nie pamiętasz. Skoro chcesz mieć 100% security to chcesz odblokować bl, na obecnych romie i tak tego nie zrobisz więc zrób jak pisał kolega wyżej. Może z poziomu telefonu coś się ruszy z kontem.
ZduneX25 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi