Tomasz Petrycki Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 (edited) Czy to jest normalne, że podświetlenie przycisków menu, home i back w czarnym Mi4 jest bardzo słabe? Znaczki są jakby przytłumione, szare. Czy on tak po prostu ma? W Redmi 3 świecą bardzo wyraźnie. Edited June 9, 2016 by Tomasz Petrycki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Zdecydowanie mi4 ma slabe podświetlenie,ale zastanawiam się jak można porownac to do redmi3, który nie ma podświetllanych przycisków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Rzeczywiście, nie świecą. Dzisiaj przyszedł i nie zauważyłem, że to srebrna farbka;) Czyli po ciemku nie będzie widać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Przyciski w białym są spoko ciekawe czy dało by sie przerobić żeby świeciły zamiast diody jako powiadomienia Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Rzeczywiście, nie świecą. Dzisiaj przyszedł i nie zauważyłem, że to srebrna farbka;) Czyli po ciemku nie będzie widać... Czyżby Mi4 po wymianie LCD? Z MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki_jeden Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 1 godzinę temu, Acid napisał: Czyżby Mi4 po wymianie LCD? Z MI 5 Ktoś tu niedokładnie czyta. Kolega pisał o Redmi 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 1 godzinę temu, Acid napisał: Czyżby Mi4 po wymianie LCD? Z MI 5 W Mi4 świecą. Srebrna farbka jest w Redmi 3. Obydwa telefony z Technosa, więc raczej wszystko jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 W białym podświetlenie takie marne, że ja wolę bez. Wysłane z mojego Unsupported MI Cancro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Mi4 tak ma lipne podświetlenie jak i diodę powiadomień, tak jakby zamglone. Kolory słabe i światło. Na białym to samo. Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Mam porównanie diody powiadomień z Mi2s do Mi4. Tutaj jest przepaść na korzyść Mi2s. Tam dioda była widoczna nawet pod mocnym kątem, z daleka. Choć to mała pierdoła i później na to uwagi się nie zwraca. Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cake Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Na 3cim ekranie mi4 mam przyciski tylko naklejone bez podswietlenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
taki_jeden Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Dioda powiadomień jest słaba ale też domyślny niebieski kolor jest najsłabiej widoczny. Polecam zmienić np na błękitny. Tak jest troszkę lepiej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Zgadzam się. Też używam bardziej jaskrawych kolorów. Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts