Roberttt Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) http://en.miui.com/thread-217621-1-1.html Witam znalazłem coś takiego (zegar miui z info o alarmie.) Co trzeba z tym zrobić by to zadziałało? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Roberttt
0 Winiu89 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Od zawsze mi tego brakowało w miui Wysłane z mojego Mi-4c
0 ZduneX25 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
0 Roberttt Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Znalałem opisa taki: 1. Zdjąć z rozszerzeniem pliku ZIP2. Import z aplikacji "Tematy" (themes / local / Import theme)3. W trybie edycji, pulpit, kliknij ikonę w prawym górnym rogu zegara, a następnie wybierz nowy temat Tłumaczenie jest kiepskie ale ogolnie widomo o co chodzi - tylko niestety ja nie moge u siebie znalezisdz tych katalogów
0 fyme Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Powinno być tak. 1. Pobierasz plik i usuwasz rozszerzenie zip. Chodzi o to by plik miał rozszerzenie mtz bo to format motywu. 2. Wchodzisz w aplikację motywy a w niej w ikonkę lokalnie po czym przewijasz stronę na sam dół i wybierasz motyw który rozpakowałeś. 3. Jak motyw się wczyta to przechodzisz do pulpitu i szczypiesz go by przeszedł w tryb edycji. 4. Jeśli obecnie masz jakiś widget miui to w prawym rogu pojawi się ikonka edycji. 5. Klikasz ikonę a potem z listy z motywami wskazujesz ten który wczytałeś do apki motywy i tyle Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
0 Roberttt Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czyli nie rozakowuje pliki, tylko kasuje rozszerzenie zip. Gdzie umieścić ten plik? Jego w motywach nie nie ma. Nawet jak wyszukujesz j ja. Ma Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 fyme Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Gdzieś na karcie sd lub w pamięci telefonu. Bez znaczenia byle byś go wskazał z poziomu apki motywy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
0 Roberttt Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 To jest wiget zegara, jak go modyfikuje to jest wybór top lub lokalne, nie ma możliwości szukania w katalogach Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 fyme Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 No i w czym problem? Jeśli wczytałeś motyw tak jak pisałem wcześniej to będzie on do wyboru na liście zegarków lokalnych.
0 Roberttt Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zegarek jest w katalogu download i go nie ma w lokalnych Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wiget ten powinien mieć alarm, sprawdziłem wszystkie jakie mam w lokalnych i niema czegoś takiego Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 fyme Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) No to się nie rozumiemy. Nie ma znaczenia gdzie skopiujesz motyw z zegarkiem bo póki go nie wczytasz do aplikacji motywy nie będzie go widać niezależnie od położenia. Jeśli masz motyw z zegarkiem w folderze download to super, teraz wchodzisz w apkę motywy a w niej n Offline i tam wybierasz wczytaj motyw po czym wskazujesz go w folderze download Dopiero wtedy zegarek pokaże się na liście z zegarkami Edytowane 10 Czerwca 2016 przez fyme
0 Roberttt Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Tak robię jak mówisz, jak biorę wczytać motywy, szukam tego zegara w dowland i go tam nie ma! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Nie wiem co źle zrobiłem? Skasowałem zip Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 fyme Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 No to robisz coś nie tak. Nie rozpakowuj pliku .zip z motywem tylko usuń z nazwy .zip i wtedy będzie ok. U mnie działa:
0 Roberttt Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ok gitara, po prostu, źle skasowałem zip była jeszcze kropka. Teraz jest ok. Dziękuję za pomoc Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Roberttt
http://en.miui.com/thread-217621-1-1.html Witam znalazłem coś takiego (zegar miui z info o alarmie.) Co trzeba z tym zrobić by to zadziałało?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Roberttt15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi