Roberttt Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 (edited) http://en.miui.com/thread-217621-1-1.html Witam znalazłem coś takiego (zegar miui z info o alarmie.) Co trzeba z tym zrobić by to zadziałało? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edited June 9, 2016 by Roberttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Od zawsze mi tego brakowało w miui Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Znalałem opisa taki: 1. Zdjąć z rozszerzeniem pliku ZIP2. Import z aplikacji "Tematy" (themes / local / Import theme)3. W trybie edycji, pulpit, kliknij ikonę w prawym górnym rogu zegara, a następnie wybierz nowy temat Tłumaczenie jest kiepskie ale ogolnie widomo o co chodzi - tylko niestety ja nie moge u siebie znalezisdz tych katalogów Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Powinno być tak. 1. Pobierasz plik i usuwasz rozszerzenie zip. Chodzi o to by plik miał rozszerzenie mtz bo to format motywu. 2. Wchodzisz w aplikację motywy a w niej w ikonkę lokalnie po czym przewijasz stronę na sam dół i wybierasz motyw który rozpakowałeś. 3. Jak motyw się wczyta to przechodzisz do pulpitu i szczypiesz go by przeszedł w tryb edycji. 4. Jeśli obecnie masz jakiś widget miui to w prawym rogu pojawi się ikonka edycji. 5. Klikasz ikonę a potem z listy z motywami wskazujesz ten który wczytałeś do apki motywy i tyle Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Czyli nie rozakowuje pliki, tylko kasuje rozszerzenie zip. Gdzie umieścić ten plik? Jego w motywach nie nie ma. Nawet jak wyszukujesz j ja. Ma Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Gdzieś na karcie sd lub w pamięci telefonu. Bez znaczenia byle byś go wskazał z poziomu apki motywy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 To jest wiget zegara, jak go modyfikuje to jest wybór top lub lokalne, nie ma możliwości szukania w katalogach Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 No i w czym problem? Jeśli wczytałeś motyw tak jak pisałem wcześniej to będzie on do wyboru na liście zegarków lokalnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Zegarek jest w katalogu download i go nie ma w lokalnych Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wiget ten powinien mieć alarm, sprawdziłem wszystkie jakie mam w lokalnych i niema czegoś takiego Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited) No to się nie rozumiemy. Nie ma znaczenia gdzie skopiujesz motyw z zegarkiem bo póki go nie wczytasz do aplikacji motywy nie będzie go widać niezależnie od położenia. Jeśli masz motyw z zegarkiem w folderze download to super, teraz wchodzisz w apkę motywy a w niej n Offline i tam wybierasz wczytaj motyw po czym wskazujesz go w folderze download Dopiero wtedy zegarek pokaże się na liście z zegarkami Edited June 10, 2016 by fyme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Tak robię jak mówisz, jak biorę wczytać motywy, szukam tego zegara w dowland i go tam nie ma! Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Nie wiem co źle zrobiłem? Skasowałem zip Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 No to robisz coś nie tak. Nie rozpakowuj pliku .zip z motywem tylko usuń z nazwy .zip i wtedy będzie ok. U mnie działa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberttt Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Ok gitara, po prostu, źle skasowałem zip była jeszcze kropka. Teraz jest ok. Dziękuję za pomoc Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Proszę bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts