vroobelle Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, Mam problem z Redmi 3 pro. Telefon mam od tygodnia. Po ściągnięciu kilku aplikacji "zawiesił" mi się sklep play. To znaczy: pobieranie aplikacji przebiega teoretycznie sprawnie, po czym zaczyna się instalacja, ale nie ma żadnego postępu i się zawiesza. W "pobranych" nie widzę tej aplikacji. To samo dzieje się, gdy chcę zainstalować z pliku .apk zgranego przez USB. Gdy wchodzę w Ustawienia -> Aplikacje -> Sklep Google Play to nie mogę wyczyścić pamięci podręcznej ani nawet sprawdzić ile ona zajmuje ("Przetwarzanie..."). EDIT: Jednak nie mogę wyczyścić pamięci podręcznej ŻADNEJ aplikacji. Nawet tych, które udało mi się jeszcze pobrać i zainstalować.
rozanek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam, Mam ten sam problem co vrobelle. Mam wersje Android 5.1.1 LMY47V. Czy ktoś spotkał się z takim problem i zna rozwiązanie? Tomasz
ZduneX25 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Daj screena z informacji o telefonie.
mat Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Hej. Mam ten sam problem. Wcześniej udało się zainstalować kilka apk szybko po reboocie. Ale jak potem pochodzi trochę to znów zawiecha.. z USB nie próbowałem. Ciekawe jest to że w Google play z poziomu przeglądarki, aplikacja której de facto nie udało się zainstalować, widnieje jako zainstalowana... Załączam też screen mojego. Dzięki za pomoc
FromWP Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 5 godzin temu, mat napisał: Hej. Mam ten sam problem. Wcześniej udało się zainstalować kilka apk szybko po reboocie. Ale jak potem pochodzi trochę to znów zawiecha.. z USB nie próbowałem. Ciekawe jest to że w Google play z poziomu przeglądarki, aplikacja której de facto nie udało się zainstalować, widnieje jako zainstalowana... Załączam też screen mojego. Dzięki za pomoc Masz jakiś rom wynalazek. Zmiana na "normalny" powinna pomóc.
Balar Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Słuchajcie, problem jest - mam go tak samo, wszystko identycznie - ktoś wie jak ogarnąć problem? Moje kompetencje się skończyły...
FromWP Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 No jest na badziewnym romie, ty też masz jakiś wynalazek. Zmień na normalny i prawdopodobnie zniknie. Nie ma romu global na Redmi 3
pawel_m Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Też mam taki problem. Czy udało się komuś coś z tym zrobić?
Pepso94 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zamiast zadawać kolejny raz to samo pytanie, zrób to co napisał FromWP już dwa razy, wyżej.
tomaszzz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Mój Redmi ma to samo. tyle że ja mam soft Xiaomi.eu 7.1 (7.1.3.0) - Android 5.1.1. Pobiera do 100% i tak stoi, albo tylko pobiera w nieskończoność. Po restarcie zaktualizuje 1 apkę i reszty już nie daje rady. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez tomaszzz
tomaszzz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wybaczcie, że post pod postem ale znalazłem rozwiązanie. O ile wyczyszczenie danych aplikacji, pamięci podręcznej itp w ustawieniachaplikacji dla sklepu play i usług play nie pomogło, o tyle wyczyszczenie danych w Google Services Framework naprawiło mi aktualizowanie w SKLEPIE PLAY.
Królik1710 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dnia 30.06.2016 o 18:45, tomaszzz napisał: Wybaczcie, że post pod postem ale znalazłem rozwiązanie. O ile wyczyszczenie danych aplikacji, pamięci podręcznej itp w ustawieniachaplikacji dla sklepu play i usług play nie pomogło, o tyle wyczyszczenie danych w Google Services Framework naprawiło mi aktualizowanie w SKLEPIE PLAY. Miałem to samo. U mnie tez pomogło wyczyszczenie danych Google Services Framework. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi