Wybaczcie dział – nie znalazłem odpowiedniejszego…
Stało się i jestem ugotowany… Pomóżcie dobrzy ludzie. Aktualizacja przez OTA. Coś tam gmerał, zrestartował się i jest amen. Uruchamia się, gra melodyjka, po chwili pojawia się pomarańczowy ekran z białym „MIUI” i… tak stoi (nic się nie ładuje, ekran nie gaśnie). Co tu teraz zrobić? Od jutra rana musi działać.
Jakby co, na karcie mam kopię, ale jak się dobrać do programu, który tę kopię przywróci, skoro systemu nie można uruchomić? Jakiś zewnętrzny, magiczny soft?
Do dyspozycji mam kompa z Windows 7. Telefon (ani karta SD w nim) nie jest w tej chwili widziany na liście napędów.
Pytanie
Klaman
Wybaczcie dział – nie znalazłem odpowiedniejszego…
Stało się i jestem ugotowany… Pomóżcie dobrzy ludzie. Aktualizacja przez OTA. Coś tam gmerał, zrestartował się i jest amen.
Uruchamia się, gra melodyjka, po chwili pojawia się pomarańczowy ekran z białym „MIUI” i… tak stoi (nic się nie ładuje, ekran nie gaśnie). Co tu teraz zrobić? Od jutra rana musi działać.
Jakby co, na karcie mam kopię, ale jak się dobrać do programu, który tę kopię przywróci, skoro systemu nie można uruchomić? Jakiś zewnętrzny, magiczny soft?
Do dyspozycji mam kompa z Windows 7. Telefon (ani karta SD w nim) nie jest w tej chwili widziany na liście napędów.
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi