Kacper Skrzypek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Hasło pamiętasz? Dobre wpisujesz? Masz internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik94 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witam. Mam podobny problem. Kilku krotnie wgrywalem system fastboot lecz to nie istotne... Po dokonczeniu konfiguracji pokazuje mi się informacja Urządzenie zablokowane. Dobra spoko... Gdy wpisuje haslo ktorym bez problemu loguje się przez przeglądarke na swoje konto xiaomi wyskakuje informacja : "Nie udało się zweryfikować ID konta Xiaomi. Nie można połączyć się z siecią.". Przy wpisywaniu innych haseł wyskakuje monit ze nieprawidłowe hasło bądź nazwa użytkownika. Telefon bez karty sim, podpięty do routera wifi. Internet hula, ale telefon nie może połączyć się z serwerem xiaomi. Nie wiem czym może być to spowodowane. Na początku sparowałem z telefonem konto googla i powiadomienia i maila normalnie pdochodzą, ale xiaomi nie może się połączyć z siecią... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Po raz enty i ostatni dzisiaj - awaria globalna serwerów. Próbuj później. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik94 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Okej... Przepraszam. Najwyraźniej mi to umknęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
copretti Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 mozna gdzies sprawdzic czy te serwery dzialaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Jedynie poprzez próbę zalogowania się - ewentualnie śledzić ich angielskie forum, może jakoś poinformują - problemy zgłaszają z całego świata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
copretti Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 dziwne ale na przegladarce dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Co do ostatnich problemów z logowaniem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdziniu33 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Może ktos poda link do ang wersji dyskusji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 8 minut temu, zdziniu33 napisał: Może ktos poda link do ang wersji dyskusji ? http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1449471&highlight=Xiaomi%2Bacc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdziniu33 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) już działa Edited January 5, 2018 by zdziniu33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts