Mariuszes Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ma ktoś może link do wersji z 17 marca to chyba ostatnia wersja na której działa mi sklep play Na ostatniej i przedostatniej podczas instalacji app wyskakują mi kody błędów .nie da się instalować tego co chce
Szym Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Spróbuj najnowsza bo super bateria trzyma, po instalacji zrób full wipe Daj znać czy pomogło. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mi sklep play działa dobrze Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Mariuszes Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mi lipnue działa na dwóch ostatnich aktualizacjach ..dobrze było do 17/marca potem d*pa ..macie może jakiś link bo nie mogę nigdzie znalezc Mi lipnue działa na dwóch ostatnich aktualizacjach ..dobrze było do 17/marca potem d*pa ..macie może jakiś link bo nie mogę nigdzie znalezc Mi lipnue działa na dwóch ostatnich aktualizacjach ..dobrze było do 17/marca potem d*pa ..macie może jakiś link bo nie mogę nigdzie znalezc
Albin Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=51329 z 17 marca chyba nie ma w tym serwisie romu do hermesa to masz tydzień starszy. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Albin
Mariuszes Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dla mnie wczebssiejsza wersja źle działała baterie szybko rozladowywalo ..ostatnia kora minnajbardziej pasowała to z 17 . nm o nic może ta z piątku jutra będzie lepsza Dla mnie wczebssiejsza wersja źle działała baterie szybko rozladowywalo ..ostatnia kora minnajbardziej pasowała to z 17 . nm o nic może ta z piątku jutra będzie lepsza Dla mnie wczebssiejsza wersja źle działała baterie szybko rozladowywalo ..ostatnia kora minnajbardziej pasowała to z 17 . nm o nic może ta z piątku jutra będzie lepsza Ostatnia która mi pasowała to 17 marca inne mi nie pasują nie będę opisywał czemu ....od baterie po aparat
szczuru Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jakie kody błędów wyskakują? Też miałem podobny problem.Usuń konto Google z telefonu, wyczyść dane aplikacji sklepu i zaloguj się na swoje konto google.
Mariuszes Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Nie pamiętam tych kodów nie zapisuje tego ale też czuje jak telefon muli strasznie
Rekomendowane odpowiedzi