Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może link do wersji z 17 marca to chyba ostatnia wersja na której działa mi sklep play 

Na ostatniej i przedostatniej podczas instalacji app wyskakują mi kody błędów .nie da się instalować tego co chce 

Opublikowano

Spróbuj najnowsza bo super bateria trzyma, po instalacji zrób full wipe

Daj znać czy pomogło.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi lipnue działa na dwóch ostatnich aktualizacjach ..dobrze było do 17/marca potem d*pa ..macie może jakiś link bo nie mogę nigdzie znalezc

Mi lipnue działa na dwóch ostatnich aktualizacjach ..dobrze było do 17/marca potem d*pa ..macie może jakiś link bo nie mogę nigdzie znalezc

Opublikowano

Dla mnie wczebssiejsza wersja źle działała baterie szybko rozladowywalo ..ostatnia kora minnajbardziej pasowała to z 17 . nm o nic może ta z piątku jutra będzie lepsza 

Dla mnie wczebssiejsza wersja źle działała baterie szybko rozladowywalo ..ostatnia kora minnajbardziej pasowała to z 17 . nm o nic może ta z piątku jutra będzie lepsza 

Ostatnia która mi pasowała to 17 marca inne mi nie pasują nie będę opisywał czemu ....od baterie po aparat

Opublikowano

Jakie kody błędów wyskakują? Też miałem podobny problem.Usuń konto Google z telefonu, wyczyść dane aplikacji sklepu i zaloguj się na swoje konto google.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...