evilofdark Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Witam, posiadam Redmi 3 od miesiąca. Ostatnio zauważyłem że przyciski systemowe czasem działają czasem nie. Można powiedzieć że wariują. Posiadam soft od Xiaomi.EU chociaż w menu aktualizacji pokazuje MIUI Polska. Ma ktoś takie problemy z przyciskami systemowymi i jak je rozwiązać ? Edytowane 24 Marca 2016 przez evilofdark
ZduneX25 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Criss92 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zauważyłem u siebie podobny problem, przycisk np wstecz nie działa a po przejściu np do innego activity w aplikacji przycisk już działa dziwne.. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Guziiik Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Mam tak samo. Po prostu z tym żyję, zablokowanie i odblokowanie telefonu przeważnie pomaga.
cukru Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 To raczej nie jest normalne u siebie nic takiego nie zauważyłem.
FromWP Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Też nie zauważyłem takiego problemu na żadnym z romów, a mam działanie tych przycisków skonfigurowane po swojemu.
evilofdark Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ja mam tak samo jak Criss92. Obawiam się że tego nie da się naprawić. Po prostu ten typ tak ma. Chociaż posty innych użytkowników wprowadzają mnie w konsternację i zastanawiam się czy może tylko ten mój typ tak ma. Być może taka wadliwa partia wyszła...
FromWP Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ale kolega zakładajacy post pisał że mu przyciski wariują. To że wstecz działa w obrębie danej aplikacji i co najwyżej wychodzi z niej do ekranu z aplikacjami to normalne, ten typ tak ma. Historię czy przełączanie między aplikacjami realizuje się inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi