Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, posiadam Redmi 3 od miesiąca. Ostatnio zauważyłem że przyciski systemowe czasem działają czasem nie. Można powiedzieć że wariują. Posiadam soft od Xiaomi.EU chociaż w menu aktualizacji pokazuje MIUI Polska. Ma ktoś takie problemy z przyciskami systemowymi i jak je rozwiązać ?

Edytowane przez evilofdark
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zauważyłem u siebie podobny problem, przycisk np wstecz nie działa a po przejściu np do innego activity w aplikacji przycisk już działa :) dziwne..

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja mam tak samo jak Criss92. Obawiam się że tego nie da się naprawić. Po prostu ten typ tak ma. Chociaż posty innych użytkowników wprowadzają mnie w konsternację i zastanawiam się czy może tylko ten mój typ tak ma. Być może taka wadliwa partia wyszła...

Opublikowano

Ale kolega zakładajacy post pisał że mu przyciski wariują. To że wstecz działa w obrębie danej aplikacji i co najwyżej wychodzi z niej do ekranu z aplikacjami to normalne, ten typ tak ma. Historię czy przełączanie między aplikacjami realizuje się inaczej. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...