Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, dziadek-NET napisał:

tak rozumiem ale zawsze można kupić najpierw na osobę prywatną (tu mamy możliwość zwrotu) i ewentualnie przepisać paragon na firmę (faktura VAT) lub zwrócić towar.

tak jak pisałem - zarówno kupując na firmę jak i osobę prywatną nigdy nie robimy problemów ze zwrotem w ciągu 14 dni, zakładając, że towar nie ma śladów użytkowania :)

Opublikowano

Witam.

Żona zakupiła u tego sprzedawcy Redmi Note 3 Pro. Szybka przesyłka, dobry kontakty i... problem z telefonem. Telefon nie ładował się, ani na dołączonej ładowarce ani na ładowarce od Redmi Note 2. W końcu sugerując się http://en.miui.com/thread-284776-1-1.html  i po podłączeniu do kilku usb 2.0 i 3.0 na 2 komputerach ( nie sprawdzałem po każdym podłączeni czy zaskoczyło) telefon zaczął się ładować, również na  ładowarkach na których wcześniej się nie ładował.

Opublikowano
Dnia 4 września 2016 o 19:37, Agasharr napisał:

Witam.

Żona zakupiła u tego sprzedawcy Redmi Note 3 Pro. Szybka przesyłka, dobry kontakty i... problem z telefonem. Telefon nie ładował się, ani na dołączonej ładowarce ani na ładowarce od Redmi Note 2. W końcu sugerując się http://en.miui.com/thread-284776-1-1.html  i po podłączeniu do kilku usb 2.0 i 3.0 na 2 komputerach ( nie sprawdzałem po każdym podłączeni czy zaskoczyło) telefon zaczął się ładować, również na  ładowarkach na których wcześniej się nie ładował.

Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze - tak czułem, że to milczenie po Pana stronie zapowiada pozytywny finał sprawy, jesteśmy do dyspozycji w razie jakichkolwiek problemów :)

Opublikowano

polecam sprzedawcę, co prawda odbiór osobisty, więc nie wypowiem się na temat przesyłki, telefon w stanie idealnym, z całym zestawem + gratisy od sprzedawcy, system po polsku, pisuś glancuś, kontakt ze sprzedawcą 10/10, na każde pytanie otrzymałem odpowiedź, zachęcam do kupna u tego Pana :) mój pierwszy smartfon od Xiaomi i już wiem, że nie ostatni :)

Opublikowano

Uprzejmię donoszę,że telefon Redmi Note 3 3/32 pro wersja International doszedł w stanie "dziewiczym" foliach itp itd - poczatkowo nie chciał złapać 4G LTE na 800 Mhz Plusa w mojej okolicy ale po wprowadzeniu parametrów APN i restarcie załapał :) (info dla innych użytkowników) reszta jak w opini wyżej - kontakt ze sprzedawcą 120% pytanie-natychmiastowa odpowiedz - mam nadzieję, że będzie służył długo bezawaryjnie...Nabyłem także power bank Xiaomi 20000mah (działa bez zarzutu-rewelacja z ładowaniem jego oraz telefonu - testowane) produkty oryginalne i pełnowartościowe. Polecam Sprzedawcę wszystkim kupującym!

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19883 napisał:

Ja do nich wczoraj pisałem po 16tej i do dziś zero odpowiedzi na info o telefonie. Niestety pozbyli się klienta :) A na aukcji pisze, że natychmiastowo odpisują na emaile.

Daj znać w temacie jak coś ruszy ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 22.06.2017 o 21:50, Demon3 napisał:

Daj znać w temacie jak coś ruszy ;) 

Dziś ponownie się o coś pytałem i odpisali błyskawicznie. Nie wiem dlaczego na wcześniejszy nie odpisali. Może chwilowo zaniemogli, ale teraz już jest ok. Więc ten sprzedawca żyje i działa pełną parą :) jest ok.

Profesjonalnie i szybko mi cos wytłumaczył na priv. Cofam wszystko złe, co o nim napisałem. Polecam sprzedawce.

Edytowane przez marcin19883
  • Like 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

W kwietniu mi band 2, teraz kolega kupił redmi note 4x SD. Śmiało można polecić zwłaszcza za szybkość realizacji zamówień, duży plusik.

Opublikowano

Zamówiłem Redmi 4X 3/32 europejską  wersję w niedzielę a we wtorek był już u mnie. Ekspresowa wysyłka. I cena konkurencyjna. Nie opłacało mi się samemu sprowadzać z Chin za te parę zł różnicy. W paczce dodatkowa folia i silikonowe etui. Etui do wymiany bo cieniutkie takie a folii nie używałem bo ori folijka jest na tym ten i puki co na niej będzie tel.  Ale generalnie przecież mogli nic nie dorzucić a tak jest zestaw na start puki czegoś  fajnego się nie ogarnie . Na tą chwilę nie mogę nic złego powiedzieć. Produkt jak i czas wykonania transakcji zgodny z opisem aukcji. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko:

Czy kupował ktoś może Mi Box'a 4k z tego sklepu?

Przyszedł do mnie kilka dni temu i co mnie trochę zdziwiło - zasilacz był w wersji UK z adapterem a nie z naszą wtyczką.

Nie wiem czy jest to powód do reakcji, ale wolę zapytać...

Opublikowano

W opisie z tego co widzę dwa razy masz wymienione jaka to wersja i co dostajesz, gorzej jakby przyszło coś innego, a tak w sumie towar zgodny z opisem.

Opublikowano (edytowane)

Tak, czytałem ale byłem ciekaw czy to normalne, bo nie wiem czy ten zasilacz jest orginalny tyle że z angielską wtyczką czy to jakiś zamiennik.

Oglądałem jakiś filmik o zamiennikach ładowarek i tym co może się stać, dlatego tak dopytuje...

Zresztą, w tej aukcji w której kupowałem jest

image.thumb.png.b0c541c26b87c8daf040b6058068955b.png

Edytowane przez mini21
Opublikowano
2 godziny temu, mini21 napisał:

Tak, czytałem ale byłem ciekaw czy to normalne, bo nie wiem czy ten zasilacz jest orginalny tyle że z angielską wtyczką czy to jakiś zamiennik.

Oglądałem jakiś filmik o zamiennikach ładowarek i tym co może się stać, dlatego tak dopytuje...

Ma CE na urzadzeniu oraz na opakowaniu?

Opublikowano
5 godzin temu, IT4Geeks.Polska napisał:

Ma CE na urzadzeniu oraz na opakowaniu?

Na opakowaniu wprawdzie nie widzę, ale jest na odtwarzaczu.

Opublikowano
25 minut temu, mini21 napisał:

Na opakowaniu wprawdzie nie widzę, ale jest na odtwarzaczu.

Mozesz cyknac zdjecia pudelka i urzadzenia? Tak z czystej ciekawosci wez np karte a4/a5 dla porownania wielkosci jak to wyglada :)

Jesli to nie klopo

Opublikowano

Urzadzenie wyglada ok, choc pudelko powinno byc cale ENG nie ENG/CN, ale moge sie mylic bo nie musi byc tak jak w telach Global Version ze calosc po angielsku jest i pudelko tez ma CE

Opublikowano

Hej, 

@mini21 Mamy obecnie na stanie serię TV boxów w wersjach na brytyjski rynek, tym niemniej poza ładowarką nie różni je nic. Tak jak ktoś wyżej zauważył od razu daliśmy o tym informację, bo nie lubimy tak samo jak Wy niejasnych sytuacji. TV Boxy w kartonikach do których wszyscy przywykli (pomarańczowych) wraz z ładowarkami 2-pin będą u nas do końca przyszłego tygodnia - jeżeli to kluczowe, to nie widzę przeciwskazań aby wymienić Ci ten tv box z ładowarką eu-uk na taki z ładowarką typowo do polskich gniazdek, tylko musi być niestety w stanie takim jak do zwrotu w ciągu 14 dni, który oczywiście także możesz u nas wykonać.

Co do @IT4Geeks.Polska to nie możesz się mylić, a na pewno się mylisz xD mi bandy też mają z tyłu kartoniku napisy eng/cn a są w wersjach global.

Pozdrawiamy

MiSpot

• Sad 1
Opublikowano

Dziękuję MiSpot za odp.

Jeszcze raz sprawdziłem aukcje w której kupowałem i dalej widzę wyraźnie tam "zasilacz".

Dopiero w nowej aukcji jest "zasilacz uk + przejściówka" (screen na górze).

W zasadzie wystarczyła by wymiana samego zasilacza, pudło mam już pod siebie skonfigurowane (powgrywane dodatki KODI itp.) więc wolałbym uniknąć robienia tego drugi raz...

No nic, na dniach się skontaktuje.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

I ja zakupiłem u nich telefon w lutym 2018. Redmi 4x 3/32. Wszystko ok, kontakt wzorowy, szybka przesyłka. Wersja Global. Nie ma się do czego przyczepić. No i fv wystawiona bezproblemowo.

Także polecam.

Może kupię kolejny o ile będą mieć na stanie mi 8 6/128 black ;)

• Sad 1
  • Dodaj nową pozycję...