Amazfit Verge
9 topics in this forum
-
- 3 replies
- 1.5k views
Hejka. Czy są już dostępne jakieś modyfikacje jak np spolszczenie lub coś innego ? Verge lite bazuje na czymś w stylu amazfit BIP. Bateria rewelacja jak na taki zegarek. Teraz wytrzymał mi 35 dni przy czym nie używałem GPSa i pomiaru tętna. W międzczasie przyszło około 1200 wiadomości whatsapp, 250 na messenger i tam jakieś 300 połączenia i kilka smsów. Wynik dobry. Przydały by się jakieś modyfikacje typu polska czcionka lub polski język. Ktoś coś widział ? Tarcz widzę, że już mocno przybywa,
Last reply by davidbu, -
-
- 6 replies
- 868 views
Witam, Jest możliwość sparowania verge lite z mapami google bądź locus ? Jeśli tak to w jaki sposób ? Ewentualnie czy jest opcja aby zegarek spełniał rolę zewnętrznego nadajnika GPS dla aplikacji np locus Pozdrawiam
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 3 replies
- 816 views
Mam verge lite ale ten sam problem miałem też na mi bandzie 4. Nie przychodzą żadne powiadomienia z verge lite, połączenia przychodzące ani smsy z mi fita ani z amazfita. Wszystko mam ustawione tak jak należy, czyli autostart, oszczędzanie baterii bez ograniczeń, wszystkie zezwolenia udzielone. Najdziwniejsze że przez jakiś czas mi fit działał ale testowałem amazfita i odinstalowałem mi fita, po ponownej instalacji juz przestał działać. Przychodzą powiadomienia tylko jak aplikacja jest w pamięci, jak ja usuwam z pamięci to przestaje działać, musiałaby być przez cały czas otwarta. Wygląda to tak, jakby coś ją ubijało i przestawała działać w tle, przedtem nie miałem ta…
Last reply by witek_77, -
- 1 follower
- 1 reply
- 1.5k views
Witam, Czy dla Amazfit Verge Lite jest gdzieś dostępna aktualizacja, która by poprawiła wyświetlanie polskich znaków w powiadomieniach? Gdyby było pełne spolszczenie to już byłby ideał Pozdrawiam, Daniel
Last reply by lgumo01, -
- 1 reply
- 1.8k views
Witam Zakupiłem wczoraj zegarek Verge Lite i nie wiem jak dodać nowe tarcze do zegarka które znalazłem w internecie myślałem że można to robić przez mi fita ale tam nie umiem dodać tarczy jak to robić? Proszę o pomoc
Last reply by witek_77, -
- 0 replies
- 732 views
Witajcie. Ostatnia aktualizacja (Rom angielski) usunęła uaktywnienie ekranu po podniesieniu ręki. Nie ukrywam że to było bardzo wygodne. Ewentualnie może to jest w innym miejscu - ma ktoś może drzewko menu bo może to gdzieś jest tylko w innym miejscu. Albo któraś funkcja wyłącza tą funkcjonalność
Last reply by iwi1, -
- 0 replies
- 910 views
Witam. Przywróciłem ustawienia fabryczne w zegarku i nie mogę teraz go uruchomić. Pojawia się w zegarku kod QR do zeskanowania przez aplikację. Próbuję to zrobić ale cały czas ten kod pozostaje w zegarku. Co zrobić aby aplikacja i zegarek znów działały?
Last reply by mrrobert.o, -
- 3 replies
- 935 views
Czyżby w dalszym ciągu urządzenia mi fit i amazfit nie mierzyły snu w ciągu dnia? Toż to już lata minęły odkąd miałem opaskę mi fit 1? Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Last reply by chinasky, -
- 1 follower
- 1 reply
- 2.5k views
Cześć wszystkim. Jestem wielkim fanem Xiaomi od lata. W domu posiadam kilka urządzeń tej marki (marek pośrednich). Ostatnio zakupiłem Amazfit Verge. Zegarek bardzo przyjemny, dla mnie to taki upgrade z mi banda plus zastępstwo mojego zepsutego garmina. I wszystko zapowiada się bardzo obiecująco, ale żeby nie było kolorowo zastanawia mnie kilka rzeczy, które być może wynikają z mojej niewiedzy: 1. Na wszystkich promocyjnych materiałach było info że z zegarka można sterować urządzeniami z mi home (często nawet pojawia się ikonka tej aplikacji w zegarku na grafikach). Niestety w moim zegarku ani śladu po tej aplikacji ani czegokolwiek podobnego. Jak już wspomniałem jako…
Last reply by pawelt,