witek_77 99 Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 Hejka. Czy są już dostępne jakieś modyfikacje jak np spolszczenie lub coś innego ? Verge lite bazuje na czymś w stylu amazfit BIP. Bateria rewelacja jak na taki zegarek. Teraz wytrzymał mi 35 dni przy czym nie używałem GPSa i pomiaru tętna. W międzczasie przyszło około 1200 wiadomości whatsapp, 250 na messenger i tam jakieś 300 połączenia i kilka smsów. Wynik dobry. Przydały by się jakieś modyfikacje typu polska czcionka lub polski język. Ktoś coś widział ? Tarcz widzę, że już mocno przybywa, Link to post Share on other sites
krzysiek95 0 Posted August 12, 2020 Report Share Posted August 12, 2020 Siema, wiem że temat stary, ale też dostałem ten zegarek dzisiaj, też w wersji Lite. I ponawiam pytanie kolegi wyżej, czy są jakieś modyfikacje? Polski język i czcionka? Miałem wcześniej Amazfit BIP i wgrywałem wszystko przez Gadgedbridge, ale tutaj przeszukałem pół Internetu i nic. Link to post Share on other sites
witek_77 99 Posted August 18, 2020 Author Report Share Posted August 18, 2020 cisza w temacie. Niestety, ale specyficzny wygląd i ludzie wolą BIPa. A nie ukrywam, że jestem mega zadowolony z baterii i GPSa. Link to post Share on other sites
davidbu 0 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Podpinam sie pod temat, zegarek rewelacyjny. Problem mam tylko z wyświetlaniem pogody, używam z Notify&Fitnes, ktoś potrafi pomóc? Link to post Share on other sites
Recommended Posts