Moderacja
Masz jakieś uwagi do moderatorów na naszym forum? Zgłoś je tutaj.
8 topics in this forum
-
- 0 replies
- 10.5k views
W tym dziale możecie zakładać wątki, jeśli tylko któryś z moderatorów Waszym zdaniem niepoprawnie wykonuje swoją "pracę". Jeśli tylko pojawi się jakikolwiek konflikt lub niejasność, śmiało możecie się tym z nami podzielić.
Last reply by glaedrem, -
-
- 14 replies
- 41.7k views
Nie będę zaskoczony jeśli za tego posta otrzymam kolejne ostrzeżenie. Trudno. Pozwoliłem sobie zadać pytanie na temat problemów z działanie odkurzacza xiaomi. Post ten od razu trafił do kosza jako "Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.". Pewnie będzie to odebrane jako wyjątkowo bezczelne ale chciałbym prosić o wskazanie gdzie konkretnie mogę szukać potrzebnej mi informacji. Przejrzałem forum na temat odkurzaczy (fakt, trochę późno) i widzę tam kilkadziesiąt wątków, z których żaden nie naprowadził mnie na rozwiązanie problemu. Nie przejrzałem jedynie wątku-śmietnika składającego się z dziesiątek czy setek stron postów. Czy szanowni modera…
Last reply by mrosi, -
- 1 reply
- 27.6k views
Link do TWRP ze strony aktualizacji Mi10 stabilne coś nie działa. Przekierowuje do głównego folderu dysku. Dziękuję za naprawę z góry.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 0 replies
- 3.1k views
Ogólnie to nie wiem o co chodzi. Kogoś chyba poj.... No rozumiem czego dotyczą wątki, ale jeśli ktoś pyta (po części pytanie związane z tematem), to czemu z grzeczności nie odpowiedzieć. Dziwne, że tylko ten co odpowie na zapytanie być może częściowo nie związane z tematem dostaje ostrzeżenie. A ten co pyta już nie. No ale nie chodzi mi o to, że ja dostałem ostrzeżenie, a drugi nie (nawet dobrze). Tylko po co być takim nadgorliwym. Ogólnie to mi te ostrzeżenia nie przeszkadzają, najwyżej mnie zablokują lub usuną z forum, tylko nie rozumiem intencji, za chęć pomocy innym? Dodajcie na forum opcję czasowego ustawiania postów i po sprawie, ustawi …
Last reply by Bar.Tek, -
- 2 replies
- 1.7k views
Krótka uwaga o moderacji kolegi mrosi: Zmroziło mnie troszeczkę kiedy dostałem niniejszą wiadomość dzisiaj: Niniejszym poproszę 22,5 godzinny ban (mamy tu jakąś tabelkę kar?), ale za brak kultury kolegi mrosi. Podpowiem - pisuję raz na kilka tygodni i tylko jak pojawia się coś istotnego dla mnie, albo komuś pomogę pomóc. Sam moderuję na kilku forach i dokładnie rozumiem, jak ciężka jest to praca. Ale nie widzę powodu, żeby tak zwracać się do użytkowników. Napiszę o tle problemu: w kolejnym tygodniu nie pojawiła się aktualizacja dla modelu, który za miesiąc traci wsparcie, więc wyraziłem swoje zaniepokojenie nieskierowane do nikogo konkretnego (uważam rob…
Last reply by jakubd79, -
- 1 follower
- 3 replies
- 840 views
Otrzymałem dzisiaj karę od moderatora, Kilka uwag. 1. Jak już się decydujecie na karanie to przynajmniej miejcie odwagę podpisać się pod takim działaniem. Nie bardzo wiem do kogo zwrócić się z wyjaśnieniem tego incydentu. 2. Jak juz karzecie to powołajcie się na jakiś punkt w regulaminie a nie zwyczajnie piszcie o jakimś podbijaniu postów. Ja nie miałem takiego zamiaru a jedynie zwróciłem się do pozostałych czytających skoro ten, którego prosiłem o pomoc nie raczył odpowiedzieć. Nie widzę w tym nagannego działania. 3. Może jakiś link do regulaminu na podstawie którego powinniście wymierzać kary. Nie jest go łatwo znaleźć na waszym forum. …
Last reply by Skwarek72, -
- 4 replies
- 3.5k views
Witam. Panie mrosi dostałem dzisiaj ostrzeżenie za pytanie co się dzieje z aktualizacją do mi 9 lite! Zapytałem ponieważ w tamtym tygodniu też go nie było z tą różnicą że wtedy była informacja że jest opóźnione dla Mi 9 lite więc nie pytałem teraz zapytałem rano nim dodaliście taką informację iż jest kolejne opóźnienie dla wyżej wymienionego modelu. Może i pospieszyłem się z tym pytaniem ale bałem się że może coś się źle dzieje ze wsparciem tego modelu jak np z redmi note 8 pro. Nie uważa Pan iż jest to lekko niesprawiedliwe? Kolega Orjon odpisał mi normalnie że to wina chińczyków nie Wasza a Pan Mi od razu z upomnieniem? Jak widać można być człowieki…
Last reply by bmwwyspa, -
Działania moderatora mrosi.
by Guest- 5 replies
- 1.9k views
Witam wszystkich serdecznie. W lipcu zeszłego roku dostałam od tegoż moderatora pierwsze ostrzeżenie z powodu tego, że w jednym ze swoich pierwszych postów zapytałam się "czy wiadomo kiedy będzie aktualizacja dla redmi 4a?" Po jakimś czasie zorientowałam się, że jest napisane, że będzie kiedy będzie, ale ostrzeżenie i tak już było. Napisałam w tej sprawie prywatną wiadomość, w której napisałam, że zdaje sobie sprawę z tego, że popełniła błąd, ale należałoby najpierw napisać nawet posta w tym temacie skierowanego do mnie, że jeszcze raz takie coś się powtórzy i będzie ostrzeżenie, nie chodzi o nic innego jak zwykłe ludzkie zachowanie. Ale OK. Teraz wchodzę na swój pr…
Last reply by bmwwyspa,