Skocz do zawartości

Official ViPER4Android Audio Effects (FX v2.4.0.1) - Support Android 6.0!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Acid jak byś miał chwilę sprawdził byś czy można już jakoś zainstalować Official ViPER4Android Audio Effects (FX v2.4.0.1) - Support Android 6.0! Wiem że pisałes że nie ma możliwości na andka 6.0.1 ale już chyba został tylko problem z room em bo viper na andka 6.0 już jest 

Opublikowano

Na cm13 viper działa bez większych problemów. No może poza tym że czasem jak sie słucha muzyki i przegląda neta to słychać że sie wyłaczył ale to przez to że ramu wtedy brakuje ;) A z trzeciej strony nie wiadomo co pingpongi namieszały w miui i przez to jaja będą. Dodatkowo viper potrzebuje roota do poprawnego działania, a jak na razie nie ma go w 6.0 ;) 

Opublikowano

No właśnie chodziło mi o root a amle może da je to jakoś obejść 

Wiem że może to za brzmieć trochę .... Ale jestem od niedawna w Xiaomi co to jest cm13 viper albo czy da się to zainstalować na andka 6.0.1

Opublikowano

Root to pikuś. Można obejść. Natomiast ważniejsze to czy do działania wymaga Selinux w trybie permissive? Pewnie tak więc nadal odpada.

Wysłano z Mi4c

Opublikowano

Oczywiście że potrzebuje, więc bez zmiany na permissive nie ruszy. Dlatego trzeba conajmniej dwie apki wrzucać i nawet nie ma co liczyć że będzie działać bez tego.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...