Skocz do zawartości
  • 0

Uciążliwe przekierowywania

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że podczas normalnej pracy np. przeglądania zdj, oglądania filmików na YT, wywala mnie do jakiegoś linku traffic.clariad.com, lub jakiś odnośnik do App store. Co to jest i jak temu zaradzić drodzy forumowicze.?

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ale ja już kupiłem Redmi note 2 ze wgranym polskim językiem(niektóre wyrazy wciąż angielskie)

Android 5.0.2 LRX22G

MIU 16.6.7.0. LHMCNCF stabilna

• 0
Opublikowano

Kolega ZduneX25 ma rację. Masz jakiś chiński soft w którym nie wiadomo co "siedzi". Nikt nie wie, co Chińczyk wgrał poza językiem polskim. Jeśli postąpisz wg instrukcji podanej w linku, w 10 minut pozbędziesz się tego problemu a może i kilku innych.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Też się bałem a pierwsze i drugie czytanie instrukcji przypominało czytanie instrukcji obsługi modułu dowodzenia rakiecie Saturn 5 lecącej na księżyc. Ale wierz mi nie taki diabeł straszny. Wykonaj instrukcje krok po kroku dokładnie czytając i wykonując kolejne kroki a wszystko będzie dobrze. Inaczej ciągle będziesz miał problemy.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 2
  • 0
Opublikowano
Cóż, mam złe przeczucia... Ale zabieram się do roboty panowie.

Dasz radę. Zaraz będziesz się śmiał z tych złych przeczuć (B)

Wysłane z mojego Redmi Note 2

• 0
Opublikowano

Zaczęło się k**wa

12767613_1080027875373058_348037712_n.jpg

Robię 2 metodę. Wrzuciłem 4 pliki do folderu na pamięć telefonu. Spakowany zip. o nazwie miui_HMNote2_5.12.17_438755d269_5.0 nie da się go zainstalować.

• 0
Opublikowano

Jakimś znawcą nie jestem ale wydaje mi się że to zły plik. Dla Rn2 pliki nazywają się Hermes np MIUIPolska_hermes_6.2.18_64f61fd201-5.0.zip

Wysłane z mojego Redmi Note 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...