skay77 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 http://allegro.pl/wyswietlacz-lcd-ekran-szybka-xiaomi-mi4-m4-miui-i5741405989.html czy czasem nie taki tani na nizsza rozdzielczosc ,mial ktos doczynienia z takimi wyswielaczami ? czy watro kupowac ?
ZduneX25 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
ddr Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem czy taniej by nie wyszło kurierem z Chin ;). Cena bardzo mocno zaporowa. Niższej rozdzielczości mieć nie będzie. Przy zamiennikach wyświetlacze z reguły są oryginalne lub przynajmniej bardzo dobre, gorzej ze szkłem i lakierem. Chyba, że to faktycznie oryginał, to cena może być wyższa, na ali nie znalazłem oryginałów. Akurat DT robi ładne zamienniki, już do kilku różnych modeli innych telefonów ściągałem i nie mam nic do zarzucenia. Edytowane 15 Lutego 2016 przez ddr 1
skay77 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 musze cos zamowic bo juz mam 2 telefonach mam pekniete wyswielacze (mi3 i mi4)
Acid Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Odradzam tego sprzedawcę. Kupiłem dla testu 2x Mi3 z aukcji gdzie jest napisane "oryginalne". Przyszły dwa różne. Jeden z... białymi przyciskami a drugi normalny (czarna tafla) jednak od modelu TD-SCDMA i z wymienianym digitizerem (zerwana naklejka). Zero kontaktu. Sprzedawca jak i wszyscy na allegro nie mają pojęcia generalnie co sprzedają. Podobnie jak Sat-Net. Wysłano z Mi4c 2
skay77 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Acid oka ,to sie odezwe niedlugo do Ciebie
ddr Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Czyli intuicja mnie nie zawiodła. Masz jakieś konkretne źródło oryginalnych wyświetlaczy które montujesz? Bo na ali takowych nie widzę, a na taobao jedynie używki z demontażu.
Acid Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 No mam prosto Chin. Używają je do serwisu Xiaomi. Ekrany maja przygotowane naklejki pod części, folie itp. To ekrany produkowane obok specjalnie dla serwisu. Wysłano z Mi4c
Rekomendowane odpowiedzi