Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy taniej by nie wyszło kurierem z Chin ;). Cena bardzo mocno zaporowa.

Niższej rozdzielczości mieć nie będzie. Przy zamiennikach wyświetlacze z reguły są oryginalne lub przynajmniej bardzo dobre, gorzej ze szkłem i lakierem.

Chyba, że to faktycznie oryginał, to cena może być wyższa, na ali nie znalazłem oryginałów. Akurat DT robi ładne zamienniki, już do kilku różnych modeli innych telefonów ściągałem i nie mam nic do zarzucenia.

Edytowane przez ddr
  • Like 1
Opublikowano

Odradzam tego sprzedawcę. Kupiłem dla testu 2x Mi3 z aukcji gdzie jest napisane "oryginalne". Przyszły dwa różne. Jeden z... białymi przyciskami a drugi normalny (czarna tafla) jednak od modelu TD-SCDMA i z wymienianym digitizerem (zerwana naklejka). Zero kontaktu. Sprzedawca jak i wszyscy na allegro nie mają pojęcia generalnie co sprzedają. Podobnie jak Sat-Net.

Wysłano z Mi4c

• Like 2
Opublikowano

Czyli intuicja mnie nie zawiodła. Masz jakieś konkretne źródło oryginalnych wyświetlaczy które montujesz? Bo na ali takowych nie widzę, a na taobao jedynie używki z demontażu.

Opublikowano

No mam prosto Chin. Używają je do serwisu Xiaomi. Ekrany maja przygotowane naklejki pod części, folie itp.

To ekrany produkowane obok specjalnie dla serwisu.

Wysłano z Mi4c

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...