Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało się komuś odpalić xposed albo chociaż wsm? Dzisiaj próbowałem nawet wersji specjalnie pod miui, za każdym razem łapał bootloopa...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• ZduneX25 zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • ZduneX25 odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma działających wersji, te wszystkie paczuszki obniżają wersję SDK systemu czyli przywracają do systemu stare pliki (z czasów starego SDK), wszystko będzie fajnie, aż po którejś aktualizacji zaczniecie łapać cegły jak już będzie całkowita niezgodność starych plików (obecnie jest częściowa).

Opublikowano
2 minuty temu, ProduktZbozowy napisał:

Czyli nie ma co liczyć na xposed nawet w kolejnych jego wersjach. A czy w miui jest jakaś funkcja podobna do greenify (chodzi mi o hibernacje usług Google Play i podobnych)?

Greenify nie hibernuje usług Google Play. Na miui nie potrzebujesz greenify bo podobną funkcjonalność masz wbudowaną w system.

Opublikowano

Wersja z dotacja hibernuje ;), dzięki temu schodzi mi w zależności od tel 20-30% mniej przez noc po hibernacji nieuzywanych usług :). A gdzie można ustawić automatyczna hibernacje po wygaszaniu ekranu?

Opublikowano

@fredek Włączasz greenifikację aplikacji systemowych i dodajesz z listy aplikacji :P nie wiem w czym problem.

@JoHnNy08PL a jak to ma się do wypowiedzi Zduna? Znasz szczegóły apo tej wersji?

Dnia 27.02.2016o19:52, ZduneX25 napisał:

Nie ma działających wersji, te wszystkie paczuszki obniżają wersję SDK systemu czyli przywracają do systemu stare pliki (z czasów starego SDK), wszystko będzie fajnie, aż po którejś aktualizacji zaczniecie łapać cegły jak już będzie całkowita niezgodność starych plików (obecnie jest częściowa).

Opublikowano

To do starego stable 7.1, sytuacja jest tu identyczna. Póki innym działa możesz wgrać, ale sam jako pierwszy nie instaluj, bo to tylko kwestia czasu.

Opublikowano
41 minut temu, ProduktZbozowy napisał:

Włączasz greenifikację aplikacji systemowych i dodajesz z listy aplikacji :P nie wiem w czym problem

Problem jest chyba z tym, że nie odróżniasz co jest usługą google play (i co się na to składa) a co jest aplikacją systemową i czym to się różni :P

• mrosi zmienił(a) tytuł na Xposed
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam . Dzisiaj otrztymalam moj nowy telefon Xiaomo Redmi note 2, niestety po wlaczeniu okazalo sie ze klawisze funkcyjne nie dzialaja . Czy to znaczy ze cos jest nie tak z telefonem czy moze musze cos ustawic?  Juz sprawdzalam w gornym pasku czy nie sa zablokowane ale to nie to. Bardzo prosze o pomoc.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...