Maras Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witajcie posiadam telefon MI4 i po 8 mc pierwszy problem co chyba nie jest najgorszym wynikiem. Problem polega na tym ze jak odblokuje telefon to wyskakuje mi komunikat (just a sec..) i nic nie moge zrobic.. Wiecie cos na ten temat ?
ZduneX25 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Nezumi Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Jaka wersja miui? MIUIPolska/Xiaomi.eu/oryginalny, czy może coś co sprzedawca miał wgrane?
Maras Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 1 hour ago, Nezumi said: Jaka wersja miui? MIUIPolska/Xiaomi.eu/oryginalny, czy może coś co sprzedawca miał wgrane? Kolego kupiłem go przez http://www.banggood.com/ jaka wersja nie wiem po odblokowaniu nie moge nic zrobic moze szybki format ? Nie jestem osoba ktora zna sie na telefonach.
damian12332146 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Format na 100% pomoże. Ale jeśli nie chcesz tracić danych można spróbować wipe cache. Aby to zrobić wyłącz telefon i włącz go kombinacją: power+volume+. Poruszając się klawiszami głośności wybierz English, a następnie Wipe i cache. Potem polecam wgrać MiuiPolska, bo prawdopodobnie masz jakąś inną. 1
Rekomendowane odpowiedzi