jmuhha Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 @kufciak dało rade porobic parę fotek? Wysłane z mojego Lenovo S5000-F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Witam. Właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera a w środku mój Redmi Note PRO telefon ze sklepu Spelmall (eu express), właśnie rozpakowany i już update Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, jakość wykonania 10/10 Czytnik linii papilarnych działa błyskawicznie - mam porównanie z iphone i ipadem Więcej info po weekendzie Uciekam i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Witam dzis dostałem mojego xiomi redmi note 3 pro i teraz mam pytanie jak moge uruchomic sklep play? soft mam miui 7.1 stable 7.1.16.0 (LHOCNCL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufciak Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 @kufciak dało rade porobic parę fotek? Wysłane z mojego Lenovo S5000-F przy użyciu Tapatalka Niestety nie ale zaraz coś ogarnę bo mam zapieprz w pracy i dopiero do domu zlądowałem.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Kolego kufciak a masz w nim polski język i sklep play? Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Witam. Właśnie odebrałem przesyłkę od kuriera a w środku mój Redmi Note PRO telefon ze sklepu Spelmall (eu express), właśnie rozpakowany i już update Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, jakość wykonania 10/10 Ile czekałeś na przesyłkę od momentu zamówienia? Jaki kurier dostarcza? Bo właśnie się zastanawiam czy zamówić... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Wie ktoś może o co chodzi? zainstalowałem na moim redmi note 3 pro sklep play ale nie mogę go uruchomić, miga tylko..... Tak też jest z resztą aplikacji od Google. Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Poszukaj Google installer w necie bo sam sklep play nie wystarczy do jego działania. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufciak Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Kolego kufciak a masz w nim polski język i sklep play? Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Angielski, sklep play zainstalowałem Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 2 godziny temu, kedar1333 napisał: Wie ktoś może o co chodzi? zainstalowałem na moim redmi note 3 pro sklep play ale nie mogę go uruchomić, miga tylko..... Tak też jest z resztą aplikacji od Google. Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Witam >>> TU << masz wszystko ładnie opisane. Sam właśnie jestem w trakcie instalowania usług Google. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Już poradziłem sobie. Dzięki. Ale jest coś dziwnego wrzuccie sobie CPU-z i wklejcie info o fonie mi pokazuje procek 1.4ghz Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 3 godziny temu, Rafullo napisał: Ile czekałeś na przesyłkę od momentu zamówienia? Jaki kurier dostarcza? Bo właśnie się zastanawiam czy zamówić... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Witam zamówienie złożone w sklepie SpeMall.com w dniu 2.02.2016 o godzinie 18:13:58 wysłane EU Expresem Dotarło dzisiaj czyli 12.02.2016 o godzinie 14:04:00 przywiózł kurier DPD Sklepik mogę polecić - jest to moje pierwsze zamówienie, oczywiście wcześniej do nich pisałem wypytując o najważniejsze dla mnie sprawy związane z kupnem i transportem, bardzo szybko i rzeczowo odpisywali na moje pytania. Telefon solidnie zapakowany w ponad 3 metry zwiniętej foli bąbelkowej oczywiście w worku foliowym, dorzucili też gratis przejściówkę EU. Jestem bardzo zadowolony zero zagnieceń, uszkodzeń itp. Polecam sklepik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Rafaello zrób screen z info o twoim rdn3 pro Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 To z mojego antutu a mialo byc 78000 i wiecej. Cos nie tak moim zdaniem. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycz Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 (edited) ~50k - Mediatek ~78k - Snapdragon Ty masz ze Snapem? To faktycznie dziwne Edited February 12, 2016 by krzycz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Tak Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 1 godzinę temu, kedar1333 napisał: Rafaello zrób screen z info o twoim rdn3 pro Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Witam ponownie. Ja nie mam powodów do zmartwień wszystko zgodnie z oczekiwaniami (przynajmniej do tej pory, ale jeszcze sporo testów przede mną) Załączam screeny: 1) Info 2) Info c.d. 3) Pierwszy test Antutu 4) Następny test Antutu zrobiony chwilkę po pierwszym 5) Info z Antutu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 A zrób CPU-z będę wdzięczny, chodzi mi o wysokość traktowania procesora mi pokazuje 1.4ghz Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 8 minut temu, kedar1333 napisał: A zrób CPU-z będę wdzięczny, chodzi mi o wysokość traktowania procesora mi pokazuje 1.4ghz Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka CPU-z nie jest dobrym programem do sprawdzania parametrów procesora. Sprawdź sobie programem AIDA64 Tu masz moje info: Uciekam - będę po weekendzie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Już wszystko gra musiałem zrobić wipe po tej aktualizacji antutu 72000 Aida też pokazuje jak u ciebie. Miałem wyłączone chyba jakieś rdzenie bo testy robiłem przy 8% baterii wcześniej teraz przy 18%. Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufciak Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 ~50k - Mediatek ~78k - Snapdragon Ty masz ze Snapem? To faktycznie dziwne Ze snapem minimum 75k powinno być. To na pewno wersja Pro a nie Prime? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Tak wersja Pro i antutu juz ma 78000 tys. Problem był w padnietej baterii, system odłącza rdzenie chyba aby brac mniej enegii. Teraz jest ok smiga pieknie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaro Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 To super ze masz 78, a nie 75 tysięcy. Naprawde, można odetchnąć chyba teraz, tak ? Te 3 tys powodowały ze telefon wolno działał czy co ? Nie rozumiem tego maniakalnego benchmarkowania na każdym kroku. Póki co posiadam 4ty flagowowy telefon a nigdy w zyciu jeszcze dotąd nie sprawdzałem wydajności telefonu bo i po co. Działa wolno to dziala wolno, benchmark mi nie przyspieszy telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Nie o to mi chodziło bałem się że może mam wadliwy telefon skoro tak duża różnica była między moim a reszta. Test pozwolił na wyjaśnienie moich obaw. Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Witam zamówienie złożone w sklepie SpeMall.com w dniu 2.02.2016 o godzinie 18:13:58 wysłane EU Expresem Dotarło dzisiaj czyli 12.02.2016 o godzinie 14:04:00 przywiózł kurier DPD Sklepik mogę polecić - jest to moje pierwsze zamówienie, oczywiście wcześniej do nich pisałem wypytując o najważniejsze dla mnie sprawy związane z kupnem i transportem, bardzo szybko i rzeczowo odpisywali na moje pytania. Telefon solidnie zapakowany w ponad 3 metry zwiniętej foli bąbelkowej oczywiście w worku foliowym, dorzucili też gratis przejściówkę EU. Jestem bardzo zadowolony zero zagnieceń, uszkodzeń itp. Polecam sklepik. Zamówilem dziś też ze spemall. Zobaczymy kiedy przyjdzie:) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 To super ze masz 78, a nie 75 tysięcy. Naprawde, można odetchnąć chyba teraz, tak ? Te 3 tys powodowały ze telefon wolno działał czy co ? Nie rozumiem tego maniakalnego benchmarkowania na każdym kroku. Póki co posiadam 4ty flagowowy telefon a nigdy w zyciu jeszcze dotąd nie sprawdzałem wydajności telefonu bo i po co. Działa wolno to dziala wolno, benchmark mi nie przyspieszy telefonu. No ale przeciez kolega sie martwil ze ma 55k pkt(strona wczesniej),a nie 75, a 1/3 wydajnosci to juz chyba sporo co? Wyslane z G7 przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Zamówienie note 3 pro w geek było błędem .... nie tyle co telefon co sklep ... nieco niższa cena ... a telefon zamówiony jeszcze w styczniu, jak nie dotarł tak dalej nic sie nie zmieniło. Jak to jest, że ze spemall już ludzie dostają a geek nawet nie ma zamiaru wysłać podejrzewam że marzec to optymistyczna wersja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonda Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 geek ma presell z możliwą wysyłką 10.03 (może nie biorą telefonów bezpośrednio od Xiaomi albo nie załapali się na pierwsze rzuty...), a spemall ma je na stanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaro Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Świstak, jest czas zeby anulowac zamówienie. Ja tak zrobiłem w Geek'u jak zobaczyłem ze wysyłka po 10-03-2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaroS Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Witam! Mam w zamiarze zakup Redmi Note 3 Pro (Snap 650,16mpx) w wersji 3/32 Gold na Spemall.com pytanie do osób które kupiły z tej strony, którego sprzedawcę wybrać oraz czy zakupy u nich są w pełni bezpieczne? Tj. Jest opcja refund jeśli nie otrzymał bym urządzenia? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swistak Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Antaro napisałem Ci pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Witam! Mam w zamiarze zakup Redmi Note 3 Pro (Snap 650,16mpx) w wersji 3/32 Gold na Spemall.com pytanie do osób które kupiły z tej strony, którego sprzedawcę wybrać oraz czy zakupy u nich są w pełni bezpieczne? Tj. Jest opcja refund jeśli nie otrzymał bym urządzenia? Na spemall nie wybierasz sprzedawcy to normalny sklep. Co do refund to najlepiej przez paypala płacić w razie w paypal kase oddaje a pozniej rozlicza się ze sklepem. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaroS Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 A jak jest z clem? Niektórzy piszą coś o Eu Express i że omija się w ten sposób cło Wysłane przy użycia Xiaomi MI4W 3/64 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 W przypadku eu express telefon wysyłają do Francji tak jest przepakowany i wysylany do Polski. W ten sposob nie dolicza vatu bo przesyłkę dostajesz z terenu EU Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Tak mój przyszedł a kupilem w spemall ☺ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts