Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem MI4C w grudniu zeszłego roku, był on już zrootowany i posiadał MiuiPolska, Skasowałem kilka aplikacji, które chciałem póżniej przywrócić, więc wpadłem na pomysł że wgram od nowa rom, ponieważ miałem na dysku w tel 2 różne (miui_MI4c_5.10.8_5b7ec5aad6_5.1, oraz MIUIPolska_libra_5.11.12_v7-5.1) więc wybrałem ten pierwszy. No i się zaczeło, po wgraniu sam się z aktualizował, oraz straciłem root i nie mogę wgrać innego romu. Czy jest możliwość żeby wrócić do polskiej wersji? 

Opublikowano (edytowane)

czytałem to i w pierwszym sposobie nie działa, bo ekran w tel jest cały czas na fastboot pomimo że pc pokazuje ze wgrało twrp. w drugim sposobie gdy próbuje za pomocą uploadera wgrać chiński rom dev, wyskakuje informacja can't verify upload package. NIe mogę się także połączyć z MI PC Suite pomimo, że pc wykrywa MI4C poprawnie, Z każdej strony jest coś nie tak,,, Teraz Mam MIUI 7 6.1.28 Beta i nie mogę wgrać starszego romu za pomocą update. Wie ktoś czy można to naprawić. czy ratuje mnie jedynie klucz od chińczyków do odblokowania bootloadera?

Edytowane przez Krzysjaw
dopisanie informacji na temat aktualnego softu
Opublikowano

po wgraniu tego softu jest tam już mi recovery wgrane co pozwala na wgranie romu developerskiego który ma root. No i pożniej już można wgrać flashify i twrp i dalej wybrany rom z MIUI Polska.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...