Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po update do 6.1.28 marshmallow za pomoca updatera beta china - [sam mi zaproponowal] 

Wszystko wyłączone a android zjada energie. Co gorssza z tego co czytam nie mozna wrocic do 4.4.4 :/

Macie to samo? 

Screenshot_2016-01-31-11-16-45_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2016-01-31-11-18-24_com.miui.securitycenter.png

Opublikowano (edytowane)

Mam identycznie na MiuiPolska 6.1.28. Nie wiem czy tak powinno być, ale w sumie jakiegoś ogromnego spadku czasu na baterii nie zauważyłem.

w97g7j.jpg

Edytowane przez damian12332146
Opublikowano

Na najnowszym jest coś nie tak, u mnie "Systemowy Luncher"(mam ustawiony domyślny) wczoraj doprowadził do restartu (chociaż nie pełnego, apki dalej były w tle) i zjadł w ciągu 1h 41% baterii, nie wiem ocb, dziś tego już nie ma...

Opublikowano (edytowane)

No cóż... Pozostaje czekać na aktualizację. Mam nadzieję że po premierze Mi5 się za to wezmą i powstanie w miarę stabilny Marshmallow. Sprawdzę dziś w nocy ile ubędzie procent, ale podczas korzystania trochę za szybko ta bateria ucieka, moim zdaniem. 

Edytowane przez damian12332146
Opublikowano

U mnie Mi4W przed aktualizacja do andka 6.0 trzymal 3-4dni, a po tej aktualizacji jak odłaczyłem telefon o 23 i miałem 100% tak rano miałem 80% i niewiadomo gdzie uciekła ta bateria i telefon nie dożył wieczora... to jakis żart z tym androidem.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...