Sławek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam! Wyrzucałem chińskie śmieciowe aplikacje do kosza i chyba przypadkiem usunąłem sobie aplikację latarki od XIAOMI. Jak ją odzyskać? <- to jest pytanie na którę chciałbym poznać odpowiedź ps. Wiem, że mogę włączyć latarkę z home-screena, wiem że mogę zainstalować inną aplikację latarki z Google Play. Ale ja pytam jak odzyskać, tę która była
krzycz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Yyy... To tam jest jakaś inna aplikacja niż to dostępne z przełączników po zjechaniu górną belką w dół? tak Ci działa?
Acid Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam! Wyrzucałem chińskie śmieciowe aplikacje do kosza i chyba przypadkiem usunąłem sobie aplikację latarki od XIAOMI. Jak ją odzyskać? ps. Wiem, że mogę włączyć latarkę z home-screena, wiem że mogę zainstalować inną aplikację latarki z Google Play. Ale ja pytam jak odzyskać, tę która była Nic nie usunąłeś. Latarka nie jest aplikacją (chyba że masz miui v5). Włącz przez przełącznik w pasku. Wysłano z Mi4c
Doriath Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przytrzymaj menu na pulpicie, wejdz w widzety, nastepnie w przelaczniki i voila! Odnalazles swoja latarke
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim. Nie miałem świadomości że istnieja toglesy Sam bym nie znalazł. To moje pierwsze MIUI więc sami wiecie jak to jest na początku jak się przeskakuje z LG. Jeśli jesteście taki mili, to ja bym rozszerzył swoje pytanie. Gdybym skasował jakąś systemową aplikację (np. baidu czy coś co rzeczywiście jest aplikacją) i chciał je przywrócić - to da się?
ZduneX25 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Systemowych telefon nie pozwoli usunąć. Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi