Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wyrzucałem chińskie śmieciowe aplikacje do kosza i chyba przypadkiem usunąłem sobie aplikację latarki od XIAOMI.

Jak ją odzyskać?  <- to jest pytanie na którę chciałbym poznać odpowiedź

ps. Wiem, że mogę włączyć latarkę z home-screena, wiem że mogę zainstalować inną aplikację latarki z Google Play. Ale ja pytam jak odzyskać, tę która była  :)

Opublikowano
Witam!

Wyrzucałem chińskie śmieciowe aplikacje do kosza i chyba przypadkiem usunąłem sobie aplikację latarki od XIAOMI.

Jak ją odzyskać?  

ps. Wiem, że mogę włączyć latarkę z home-screena, wiem że mogę zainstalować inną aplikację latarki z Google Play. Ale ja pytam jak odzyskać, tę która była  

Nic nie usunąłeś. Latarka nie jest aplikacją (chyba że masz miui v5). Włącz przez przełącznik w pasku.

Wysłano z Mi4c

Opublikowano

Dziękuję wszystkim. Nie miałem świadomości że istnieja toglesy :) Sam bym nie znalazł.

To moje pierwsze MIUI więc sami wiecie jak to jest na początku jak się przeskakuje z LG.

Jeśli jesteście taki mili, to ja bym rozszerzył swoje pytanie. Gdybym skasował jakąś systemową aplikację (np. baidu czy coś co rzeczywiście jest aplikacją) i chciał je przywrócić - to da się?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...