Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zamówiłem trochę po zamieszczeniu tego postu już na aliexpress, bo mój kabel oryginalny od xiaomi się zepsuł po roku(kabel pękł przy końcówce usb-c) a jeden kabel od blitzwolfa zepsułem ze swojej winy - miałem telefon w kieszeni w trakcie ładowania i wiązałem buty i mi się usb-c wygięło. A dokładnie ten:
blitzwolf-3a-usb-type-c-pvc-reversible-d

Mam nadzieje, że to co zamówiłem będzie oryginalne ;)  Chociaż teraz doczytałem, że ten sprzedawca to niby BlitzWolf Official Store i patrząc na liczbę opinii to może być prawda ;d  (26033 99% pozytywne)

Edytowane przez Volv3r
  • mrosi zablokował(a) i zablokował(a) ten temat
Opublikowano

Witam.

Odkopię trochę wątek i zapytam...

Szukam jakiegoś dłuższego kabelka USB-c do Mi Max 2 (najchętniej tak z 2 metry).

Czytam już od pewnego czasu polskie i zagraniczne fora i jestem coraz g.... mniej mądry.

Czy znacie jakieś sprawdzone przewody USB-c 3.0 (szybsze transfery) który obsługuje Quick Charge 3.0 o długości ok 2 metrów?

Chciałem kupić w pl żeby uniknąć czekania ale znalazłem tylko jeden spełniający te wymagania - Aukey cb-cd3 ale czytałem trochę testy Bensona Leunga i ogólnie kabli Aukey specjalnie nie poleca.

Opublikowano

Wiem :), ale w sumie - czy to ma jakieś większe znaczenie?

Kable są raczej kompatybilne :) a Mi Max'a podejrzewam, że mniej osób ma i liczyłem, że ktoś podpowie w tym wątku...

Ale jeśli to zbytnio odbiega od tematu - proszę osunąć moje posty z tego wątku (i przepraszam za pisanie w innym wątku).

• Nezumi zablokował(a) ten temat
  • mrosi odblokował(a) ten temat