papakruk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam Instalował ktoś Smiui na Redmi Note 2 Prime? Jakieś wrażenia? Jak bateria? Różni się czymś znaczącym w stosunku do miuipolska?
d3tr0 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Z tego co pamiętam to Lamcza to instalował, ale nie był zachwycony jakoś szczególnie.
galakty Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja bym nie instalował przeróbek MIUI, sami chińczycy nie do końca sobie z nim radzą, a tu ktoś w nim grzebie.
kulig007 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kto nie spróbuje , ten się nie dowie. Ja wprawdzie mam zupełnie inny model telefonu, ale używam sMIUI od bardzo dawna. Prawie od samego początku tego projektu. Złego słowa nie napiszę, bo bym musiał skłamać. TapTap Tapatalk+MI4W
Frty Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dnia 9.01.2016o15:38, kulig007 napisał: Kto nie spróbuje , ten się nie dowie. Ja wprawdzie mam zupełnie inny model telefonu, ale używam sMIUI od bardzo dawna. Prawie od samego początku tego projektu. Złego słowa nie napiszę, bo bym musiał skłamać. TapTap Tapatalk+MI4W Przyjemny rom, trochę lepsze wyniki w geekbench w porównaniu z miuipl przynajmniej w wersji 6.1.7. Zał. Screenshota
Rekomendowane odpowiedzi