Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wersja MIUI: 5.12.31 Posiadany smartfon: Redmi Note 2 Opis znalezionego błęduWidziałem, że podobny wątek był poruszany, lecz nie dotarłem do rozwiązania. Smart Lock (zaufane urządzenie) od google nie działa, jak rozumiem, nie jest wspierane przez MIUI w mojej wersji. Wyszukuje urządzenie (mówimy o zestawie samochodowym Parrot oraz głośniku od Huawei) lecz funkcja automatycznego odpblokowania nie działa - nadal jest ekran blokady (wzór). Natomiast z poziomu Ustawienia -> Blokada -> Odblokuj przez BT nie da się dodać urzędzenia - nie wyszukuje żadnego w zasięgu, nawet jeśli jest już z nim sparowane i połączone. Ktoś zna rozwiązanie? Jakaś porada od MIUIPolska?
ZduneX25 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Na MIUI to chyba tylko miband i zegarki Ci tam wyszuka nic więcej.
Wodzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Do takich wniosków doprowadziło mnie przejrzenie jakiś anglojęzycznych wątków. Natomiast zastanawiam się czy nie ma możliwości żeby tego obejść.
Zeely Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Właśnie męczę się z tym tematem na moim Mi6 i również bez skutku. Dodam, że chce dodać właśnie zegarek i również jego nie wyszukuje.
SirFliper Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 A z ciekawości czy ktoś próbował robić to z roidmi czy też nie idzie?
elPoochini Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Potwierdzam, na redmi 4x z najnowszym miui9 też jest ten błąd. Generalnie telefon pyta się po sparowaniu czy odblokować, ale po zatwierdzeniu niestety dalej jest blokada. Trochę to jest irytujące.
Rekomendowane odpowiedzi