jaronx Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Mam problem z internetem w swoim telefonie Redmi Note 2, nie ma połączenia przez przeglądarkę jak i przez żadną aplikację. Ustawienia APN sa raczej ok działa na pewno wysyłanie mms. Może ktoś wie co jest nie tak.
Bomirr Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 W którym slocie masz kartę ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
jaronx Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 4 minuty temu, Bomirr napisał: W którym slocie masz kartę ? W pierwszym
Carburator Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja mam kartę z netem w drugim slocie, też t-mobile, i w takiej konfiguracji nie mam z nią problemów. Wytapalkowane z XRN2
Wiskoler Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dnia 06/01/2016o14:04, jaronx napisał: W pierwszym A aktywowałeś ją? Po włączeniu telefonu z nową karta jest wysyłany jakiś bezpłatny SMS aktywujacy.Wyłącz programowo tę kartę, przełącz język na ENG i włącz karte z powrotem. SMS zostanie wysłany, karta aktywowana, zmieniasz jezyk na PL i po kłopocie. Ja u siebie mam dwie karty, obie w T-mobile i przy obu miałem taki sam problem, rozwiązanie powyżej.
jaronx Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wszystko działa wystarczyło przełączyć punkty dostępowe z Heya na T moblie.
ZduneX25 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi