Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie.

Używam własnych dzwonków z plików MP3 i mam problem. Pliki umiejscowione sa we własnym katalogu na karcie SD i z nich przypisuję określonym kontaktom konkretne pliki jakich mają używać jako dzwonek spersonalizowany. Wszystko byłoby OK gdyby nie to że po restarcie dzwonki wracają do ustawień Jako "domyślny dzwonek" i trzeba je ustawiać od nowa. Do tej pory nie wyśledziłem czy jeszcze coś powoduje zmianę tych dzwonków na domyślne, ale nie restartuję telefonu często a dzwonki zmieniają się "same z siebie".

Miał ktođ już takie przeboje czy jestem pierwszy z takim problemem? Jak to rozwiązać?

Opublikowano
8 godzin temu, ZduneX25 napisał:

Pojawia się po pobraniu jakiegoś dzwonka z motywów, sam go utwórz.

Utworzyłem katalog, wgrałem/przeniosłem  pliki z karty, przypisałem do kontaktów. Zresetowałem tel i wyglada że działa. Zobaczymy jutro jak to bedzie.

Trochę chore ale cóż, trzeba sie przyzwyczaić.

Opublikowano

Ja na początku wgrywałem dzwonki do katalogu System/Media/Audio bo chciałem aby mi się pojawiały jako systemowe. Działało to całkiem dobrze do momentu aktualizacji MIUI kiedy to wszystkie moje dzwonki poszły się... skasowały się :-D

Spróbuję teraz wrzucić je do katalogu MIUI. Tylko chciałem się spytać czy stosować takie samo rozgraniczenie w nazewnictwie katalogów, czyli: Ringtones, Notifications i Alarms ?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...