piti Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam, posiadam najnowszy rom miuipolska. Niestety próbując instalacji gapps nie przynosi to zamierzonych efektów. Głównie zależy mi na aplikacji ustawienia google oraz wyłączeniu skanowania aplikacji przez giganta, oraz zniknięcie denerwujących komunikatów o ww. opcji podczas instalacji plików .apk. Nigdzie nie znalazłem aby ktoś poruszał ten temat. Czy istnieje jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wait what? Masz rom miuipolska a dajesz gappsy osobno? Chcesz popsuć sobie telefon głupotą? 1
piti Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czyli w takim razie jestem skazany na skanowanie? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jakie znowu skanowanie? Wysłano z Mi4c
makovic Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jakie znowu skanowanie? Wysłano z Mi4c Jak to jakie? Rodem z seriali sensacyjnych. takie które stosuje NSA i inne amerykańskie agencje rządowe Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
kulig007 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 To jest zapewne skanowanie siatkówki oka przez przednią kamerę Jak dobrze, że zakleiłem ją czarną izolacją!!! TapTap Tapatalk+MI4W
makovic Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 To jest zapewne skanowanie siatkówki oka przez przednią kamerę Jak dobrze, że zakleiłem ją czarną izolacją!!! TapTap Tapatalk+MI4W Ja wylałem na nią beton. Jest jeszcze pewniej Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ustawienia > Urządzenie > Prywatność > Administracja urządzaniem > Weryfikuj aplikacje, a same ustawienia Google masz w apce Google Now.
piti Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ustawienia > Urządzenie > Prywatność > Administracja urządzaniem > Weryfikuj aplikacje, a same ustawienia Google masz w apce Google Now. Dzięki, przynajmniej jedna osoba czyta ze zrozumieniem. Administracja robi śmietnik na własnym forum, pełna profeska. Przed twoim postem reinstalacja klawiatury google dodała mi aplikację ustawień. Pozdrawiam Do zamknięcia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi