Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam RedMi Note 2 z wersją MIUI 5.10.16 (rozwojowa) i jest sporo problemów. 

1) GPS działa, ale nigdzie nie doprowadzi. Wskazania na mapie daleko odbiegają od rzeczywistego miejsca pobytu

2) Radio nie działa - brak aplikacji

3) Nie można wysyłać SMSów - odpowiedź Karta SIM jest nieaktywna. Nie rozumiem tego bo ja dzwonić mogę i do mnie można się dodzwonić, również SMSy dochodzą

4) Stosunkowo często system zawiesza się.

Czy ktoś ma jakieś rady?

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Pełen wipe (bo podejrzewam, że ten system dostałeś od chińczyka i nic nie robileś więcej z fonem) + instalacja najnowszego romu.

Opublikowano
12 minut temu, ww4606mi napisał:

Telefon kupiłem na Allegro. Co znaczy "pełen wipe"? Instalacja najnowszego romu!? - jak to zrobić?

miuipolska.pl -> Pobierz MIUI->Instalacja 2015...

Opublikowano

Witam, ją potwierdza miałem chiński spolszczona ROM i dziwne żeczy się działy, po wygraniu polskiego jest oki. No może po za gps, jest średnio dokładny. Co ciekawe na chińskim romie atutu 35tyś na polskim 48. 

Opublikowano

Wykonałem jak radził NEZUMI ... instalacja 2015 w efekcie otrzymałem język angielski a wysyłanie SMSów dalej niemożliwe.

Czy coś po drodze skopsałem? Po drodze nie było możliwości wyboru języka polskiego.

Opublikowano

A jednak karta SIM uszkodziła się. Jeszcze raz wykonałem instalację systemu MIUIPolska wg instrukcji znajdującej sie na Waszej stronie i zaczęło wszystko - oprócz GPS - działać OK. Jeszcze raz dziękuję NEZUMI i innym za cenne porady

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...