Jump to content

Adapter HDMI Wi-Fi display.

Von

Recommended Posts

Tak więc z racji że redmi note 2 nie posiada możliwości przeniesienia obrazu na urządzenie zewnętrzne za pomocą kabli. Jedynie tylko za pomocą Wi-Fi display hdmi adaptera/odbiornika

Mam pytanie czy ktoś zna jakis sprawdzony model hdmi wifi display do tego telefonu? W 100% dzialajacy i kompatybilny.

Jakiś w miarę na czasie i podzieli się doświadczeniami?

Oczywiście przymierzam się do zakupu i nie chciałbym się rozczarowac w końcu nie jest to tania zabawka.

Pozdrawiam

Guest paweln

Hmm... A co nie spełnia w chromecast twoich oczekiwań? Z czym masz problem? Napisz to sprawdzę czy u mnie też jest podobnie.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Guest paweln

Ja mam tak jak Acid chromecast 2015. I pisząc chromecast mam na myśli właśnie to urządzenie a nie jakieś podróbki.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 2 months later...
  • 5 months later...

witam

Ja mam redmi not 3 pro , chromcasta i jak biore telefon w poziomie to obcina mi jakies 10 % ekrany na koncu.

To samo mam w wypadku łaczenia sie z innm telwizorem ale bez chromecasta tylko ze wtydy obcian mi 30 % w pionie i poziomie 

Dlaczego?  Proszę o pomoc

Poztym dział dobrze dziwek i obraz ale kiepsko co kolwiek sie oglada bo brak kawałka obrazu

29 minut temu, Roberttt napisał:

witam

Ja mam redmi not 3 pro , chromcasta i jak biore telefon w poziomie to obcina mi jakies 10 % ekrany na koncu.

To samo mam w wypadku łaczenia sie z innm telwizorem ale bez chromecasta tylko ze wtydy obcian mi 30 % w pionie i poziomie 

Dlaczego?  Proszę o pomoc

Poztym dział dobrze dziwek i obraz ale kiepsko co kolwiek sie oglada bo brak kawałka obrazu

Nie ten dział to jest redmi note 2