Skocz do zawartości

Miui Polska -> Xiaomi. eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co? To jest to samo. W MIUIPolska masz dodatkowo więcej, w sensie nie ma nic na minus. Wystarczy zainstalować przez Aktualizacje bo romy są te same.

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli wystarczy postępować tak samo jak z aktualizowaniem MIUIPolska, wrzucić plik na telefon i poprzez aplikacje aktualizuj odszukać plik i gotowe?
Też myślę nad przejściem na oficjalną wersję ponieważ od 3 aktualizacji mam problem z odbieraniem połączeń, raz się da raz nie, ekran się podświetla ale nie reaguje, po przytrzymaniu przycisku "power" i wybraniu np. tryb cichy to reaguje ale nadal nie mogę odebrać.

Opublikowano

Skoro już tak chętnie pomagasz, wiesz może dlaczego podczas odbierania telefonu nie słyszę drugiej osoby zaś ona mnie słyszy, żeby wszystko było normalnie muszę oddzwaniać.
Zrobiłem wipe i nadal mam ten błąd, zdarza się od początku użytkowania czyli jakiś miesiąc.

Opublikowano
Skoro już tak chętnie pomagasz, wiesz może dlaczego podczas odbierania telefonu nie słyszę drugiej osoby zaś ona mnie słyszy, żeby wszystko było normalnie muszę oddzwaniać.

Zrobiłem wipe i nadal mam ten błąd, zdarza się od początku użytkowania czyli jakiś miesiąc.

Jaki masz telefon?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 21.12.2015o09:57, Acid napisał:

A po co? To jest to samo. W MIUIPolska masz dodatkowo więcej, w sensie nie ma nic na minus. Wystarczy zainstalować przez Aktualizacje bo romy są te same.

Romy niby te same, ale ja wole xiaomi.eu, bo nie ma viperfx. A po co mi to, jeśli i tak systemowy polepszacz dżwięku jest bardzo dobry. A poza tym masz starą wersje viperfx.

Opublikowano (edytowane)

@marcin19883

Na Mi3 od Android 6.0 nie ma ViperFx.

@Hector

Zaktualizuj do najnowszej pianki. U mnie nie ma żadnych problemów. Aktualnie to mi tylko slowmotion nie działa.

//edit

Co za 2 miesięczny odkop. ;)

Edytowane przez Pietr
Opublikowano
6 godzin temu, Pietr napisał:

@marcin19883

Na Mi3 od Android 6.0 nie ma ViperFx.

@Hector

Zaktualizuj do najnowszej pianki. U mnie nie ma żadnych problemów. Aktualnie to mi tylko slowmotion nie działa.

//edit

Co za 2 miesięczny odkop. ;)

Na MiuiPolska jest ViperFx, na xiaomi.eu nie ma :) Lubię czystość.

Opublikowano

@marcin19883

A co jak Ci powiem, że na Mi3 (tak jak pisałem od Androida 6.0) nie ma ViperFx? Nawet sam Acid o tym pisze

Cytat

Bugi i braki aktualnych wersji 6.0:

• Brak root. Ewentualny root do instalacji przez SuperSU i TWRP (instrukcja)
  • Brak ViperFX (i bez szans na powrót)
  • Brak płatnych motywów (i bez szans na powrót)

Podważysz odpowiedź Acid'a i wszystkich użytkowników Androida 6.0 na Mi3/4?

Opublikowano
2 godziny temu, Pietr napisał:

@marcin19883

A co jak Ci powiem, że na Mi3 (tak jak pisałem od Androida 6.0) nie ma ViperFx? Nawet sam Acid o tym pisze

Podważysz odpowiedź Acid'a i wszystkich użytkowników Androida 6.0 na Mi3/4?

O sorry za nie dokończenie zdania, mówiłem o swoim telefonie :D Nie o mi3/4

• mrosi zablokował(a) ten temat
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...