Jump to content

Nie dochodzą do mnie smsy

Blankie

Recommended Posts

Hejo

Posiadam wersje MIUI 5.12.3 (rozwojowa). No i nie dochodzą smsy do mnie , 3 osoby wczoraj wysłały do mnie kilka SMS-ów i żaden nie doszedł. Planuje zaktualizować lub wrzucić starszą wersję MIUI. Wcześniej ten problem się nie pojawiał .

Piszę tutaj bo może się spotkaliście z czymś takim, a tak czy siak zmieniać będę ROM po powrocie z pracy .

Pozdro!

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Dzień dobry! 

Chciałabym używać w swoim redmi note 2 romu z miuipolska.pl lub nawet oficjalnego miui, jednak na tych romach mam problem z niektórymi smsami, które po prostu nie dochodzą. Po zmianie romu na cm 12 problem ten nie występuje. Ale nie jest to rom, który w pełni by mi odpowiadał,  dlatego też wolałabym przesiąść się znów na miui. 

Problem z smsami występuje zarówno w aplikacji Textra, której to używam, ale również przy używaniu standardowej aplikacji do smsów. Osoba, która wysyła do mnie sms dostaje powiadomienie o dostarczonej wiadomości, ale ja nic nie mam. Niektóre smsy dochodzą, czemu inne nie, nie mam pojęcia. Nie doszukałam się żadnej zależności między tym.

Telefon mam w sieci mobile vikings, wcześniej był w play. Karta sim jest w porządku, bo po sprawdzeniu sim w innym telefonie wszystkie smsy dochodziły. 

Czy ktoś spotkał się z tym problemem? 

Macie może jakieś rady co mogłabym zrobić, aby rozwiązać ten problem? 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...