Blankie Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Hejo Posiadam wersje MIUI 5.12.3 (rozwojowa). No i nie dochodzą smsy do mnie , 3 osoby wczoraj wysłały do mnie kilka SMS-ów i żaden nie doszedł. Planuje zaktualizować lub wrzucić starszą wersję MIUI. Wcześniej ten problem się nie pojawiał . Piszę tutaj bo może się spotkaliście z czymś takim, a tak czy siak zmieniać będę ROM po powrocie z pracy . Pozdro! Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Wipe lub wipe i zmiana romu. Kiedyś tak miałem w innym telefonie, po prostu nie działały i trzeba było wgrać inny rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogas Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Sprawdż ustawienia smsc czyli centrum SMS dla operatora. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 (edited) Witam ja mam to samo na miui 8.0.1 piszą do mnie ale smsy nie dochodzą sory nie ten dział proszę o skasowanie Edited August 27, 2016 by madmax86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 3 godziny temu, madmax86 napisał: Witam ja mam to samo na miui 8.0.1 piszą do mnie ale smsy nie dochodzą sory nie ten dział proszę o skasowanie U mnie ładnie dochodzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalopatika Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Kurcze mam to samo po zmianie na MIUI Global 8 6.9.29 Beta, korzystam z Go SMS pro i przychodzi co drugi. Czasami jak robię operacje w banku to dochodzi dopiero 5. Ale dramat. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zani3k Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Dzień dobry! Chciałabym używać w swoim redmi note 2 romu z miuipolska.pl lub nawet oficjalnego miui, jednak na tych romach mam problem z niektórymi smsami, które po prostu nie dochodzą. Po zmianie romu na cm 12 problem ten nie występuje. Ale nie jest to rom, który w pełni by mi odpowiadał, dlatego też wolałabym przesiąść się znów na miui. Problem z smsami występuje zarówno w aplikacji Textra, której to używam, ale również przy używaniu standardowej aplikacji do smsów. Osoba, która wysyła do mnie sms dostaje powiadomienie o dostarczonej wiadomości, ale ja nic nie mam. Niektóre smsy dochodzą, czemu inne nie, nie mam pojęcia. Nie doszukałam się żadnej zależności między tym. Telefon mam w sieci mobile vikings, wcześniej był w play. Karta sim jest w porządku, bo po sprawdzeniu sim w innym telefonie wszystkie smsy dochodziły. Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Macie może jakieś rady co mogłabym zrobić, aby rozwiązać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts