Matixx Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Mam takie pytanie, zrobiłem pełny backup w TWRP i potem oczywiście restart do systemu. Telefon uruchamiał się strasznie długo, tak jakby system był wgrany na czysto lub po jakiejś aktualizacji. Pokazał się pasek z postępem aktualizacji aplikacji i tak przez 10 minut się uruchamiał. Nic się nie zmieniło, wersja systemu taka sama, wszystko po staremu a poza tym przecież nie robiłem aktualizacji lecz zwykły backup. Mogę wiedzieć co ten telefon robił przez te 10 minut? Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Matixx
fredek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Objawy wskazują że odtwarzał cache/dalvik cache, które pewnie skasowałeś w którymś momencie.
Matixx Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jestem pewien że tego nie robiłem, chyba że zrobiło się to automatycznie. No cóż w takim razie 'problem' rozwiązany.
radeck07 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Też tak miewam. Czasami wystarczy tylko wejść do recovery, nic nie robić i zrestartować do systemu. Ewidentny bug. Prawdopodobnie po stronie recovery. Używam TWRP
Pawliko Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Mialem kiedys to samo jak dalem reboot. Teraz wylaczam telefon guzikiem. Mam nadzieje ze to pomaga ^^ Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Pawliko
ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi