Skocz do zawartości
  • 0

Wyświetlanie kontaktów

Pytanie

Opublikowano

Mam 2 konta Google + WhatsAppa (pomijając chmurę Xiaomi) i ustawiając wyświetlanie kont w Kontaktach mogę albo wybrać wszystkie konta lub jedno :-(

Czy można wybrać aby wyświetlały mi się tylko konta Google bez WhatsAppa ?

Screenshot.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Wybierz wszystkie, a menu wcześniej zaznacz opcję pokaż kontakty z numerami i będziesz miał widoczne tylko z numerami, a w przypadku innych apek (email itp) jak zaczniesz pisać to Ci podpowie.

• 0
Opublikowano

Tak właśnie mam zrobione; zaznaczyłem opcję "Pokaż kontakty z numerami" i wyświetlają się wszystkie, i Googlowe i Whatsapp.

• 0
Opublikowano

Niestety mi też wyświetlają się wszystkie i to po kilka razy. Jeżeli ten sam kontakt jest na karcie sim, google+, xiaomi (automatycznie sam utworzył), to 3 razy to samo. I nawet jak wymusze tylko z karty sim, to za jakiś czas wracają i praktycznie uniemożliwiają przeglądanie. A w każdym razie poziom stresu zwiększaja jak wiadomości z tv.

• 0
Opublikowano
7 minut temu, wiesiek napisał:

Niestety mi też wyświetlają się wszystkie i to po kilka razy. Jeżeli ten sam kontakt jest na karcie sim, google+, xiaomi (automatycznie sam utworzył), to 3 razy to samo. I nawet jak wymusze tylko z karty sim, to za jakiś czas wracają i praktycznie uniemożliwiają przeglądanie. A w każdym razie poziom stresu zwiększaja jak wiadomości z tv.

Dnia 17.12.2015 at 10:18, Mn1s1ek napisał:

Tak właśnie mam zrobione; zaznaczyłem opcję "Pokaż kontakty z numerami" i wyświetlają się wszystkie, i Googlowe i Whatsapp.

Marvinka jak ją coś wpenia to po prostu szuka alternatywnej aplikacji. Szkoda czasu i nerwów na coś co się może spaprać z jakąś nową aktualizacją "cy cuś". 8-)

Ło na przykład to zastępuje domyślną skrzynkę kontaktową, dialera i smsy na każdym fonku: Kontakt +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...