MaciekFed Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Wersja MIUI: Nie wiem dlaczego ale 7.00.66.00 Posiadany smartfon: Xiaomi Redmi Note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędu: CChcac zainstalować aktualizację z Miui Polska napotkał mnie błąd takie rodzaju że wszedł jakis instalator po czym napisał że zainstalowanie się nie powiodlo i że to zły plik .zip.. Nie wiem co robić.. Nie wszystko jest przetłumaczone na glanc.. Mogę wysłać zrzuty..
hhunter22 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Pobraleś odpowiednie miui dla tego modelu? Jeżeli tak pobierz jeszcze raz i zrób to samo. Raz miałem problem coś musiało "nie pyknąć" i wywaliło mi tak aktualizacje. Pobrałem jeszcze raz to samo i przeszła. Jak to nie pomoże będziemy kombinować dalej 🐇🐄🐏🐞🐔🐥🐁🐅🐃🐀🐓🐁 Ps to była kolejna aktualizacja czy pierwsze wgrywanie miui polska?
Acid Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wersja MIUI: Nie wiem dlaczego ale 7.00.66.00 Posiadany smartfon: Xiaomi Redmi Note 2 Jakim użytkownikiem jesteś? Początkujący Opis znalezionego błędu: CChcac zainstalować aktualizację z Miui Polska napotkał mnie błąd takie rodzaju że wszedł jakis instalator po czym napisał że zainstalowanie się nie powiodlo i że to zły plik .zip.. Nie wiem co robić.. Nie wszystko jest przetłumaczone na glanc.. Mogę wysłać zrzuty.. Zacznij od wejścia na MIUIPolska.pl i przeczytania instrukcji Instalacji MIUI 2015 w dziale Pobierz MIUI. Wysłano z MI Note
MaciekFed Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 A możesz powiedzieć dlaczego podczas instalacji mam takie czarne tło jak by BIOS po czym pisze ze failed?
MaciekFed Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam jakaś dziwną wersje i nie wiem dlaczego.. chyba fałszywe oprogramowanie.. Jak chciałem Miui Polska zainstalować się nie dało i trzeba było posługiwać się klawiszami w iinstalatorze..
hhunter22 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) a odpowiesz na powyższe pytania? czytałeś najpierw i robiłeś to -> Instalacja Edytowane 16 Grudnia 2015 przez hhunter22
MaciekFed Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czytać czytałem ale zrobić będę mógł to dopiero jutro
hhunter22 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 no to masz odpowiedź co jest nie tak zrób krok po kroku jak tam w instrukcji podano. Stąd wybierz miui dla RN2 link 5.12.10 HERMES. Musi wszystko być ok!
asffaf Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dobrze widzę że pobierasz rom przez aktualizację?
hhunter22 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Przecież napisałem po kolei co gdzie skąd i jak. To jak 1+1=2. Zrób wszystko wg poradnika i nie będzie problemu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi