Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI: 
Nie wiem dlaczego ale 7.00.66.00 

Posiadany smartfon:
Xiaomi Redmi Note 2

Jakim użytkownikiem jesteś? 
Początkujący

Opis znalezionego błędu:

CChcac zainstalować aktualizację z Miui Polska napotkał mnie błąd takie rodzaju że wszedł jakis instalator po czym napisał że zainstalowanie się nie powiodlo i że to zły plik .zip.. Nie wiem co robić.. Nie wszystko jest przetłumaczone na glanc.. Mogę wysłać zrzuty..

Screenshot_2015-12-15-23-17-30.png

Opublikowano

Pobraleś odpowiednie miui dla tego modelu? Jeżeli tak pobierz jeszcze raz i zrób to samo. Raz miałem problem coś musiało "nie pyknąć" i wywaliło mi tak aktualizacje. Pobrałem jeszcze raz to samo i przeszła. Jak to nie pomoże będziemy kombinować dalej

🐇🐄🐏🐞🐔🐥🐁🐅🐃🐀🐓🐁

8f5fcdaebb9d71b1277a5d5cdb47a158.jpg

Ps to była kolejna aktualizacja czy pierwsze wgrywanie miui polska?

Opublikowano

Wersja MIUI: 

Nie wiem dlaczego ale 7.00.66.00 

Posiadany smartfon:

Xiaomi Redmi Note 2

Jakim użytkownikiem jesteś? 

Początkujący

Opis znalezionego błędu:

CChcac zainstalować aktualizację z Miui Polska napotkał mnie błąd takie rodzaju że wszedł jakis instalator po czym napisał że zainstalowanie się nie powiodlo i że to zły plik .zip.. Nie wiem co robić.. Nie wszystko jest przetłumaczone na glanc.. Mogę wysłać zrzuty..

Screenshot_2015-12-15-23-17-30.thumb.png.6e4923215e9eb22e8ae6ff2927feb63a.png

Zacznij od wejścia na MIUIPolska.pl i przeczytania instrukcji Instalacji MIUI 2015 w dziale Pobierz MIUI.

Wysłano z MI Note

Opublikowano

Mam jakaś dziwną wersje i nie wiem dlaczego.. :( chyba fałszywe oprogramowanie.. Jak chciałem Miui Polska zainstalować się nie dało i trzeba było posługiwać się klawiszami w iinstalatorze..

Opublikowano

Przecież napisałem po kolei co gdzie skąd i jak. To jak 1+1=2. Zrób wszystko wg poradnika i nie będzie problemu

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...