Wlodek_Mega Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Witam wszystkich Na wstępie muszę zaznaczyć że w telefonach nie jestem zbyt biegły, kupiłem Redmi 1s i na razie skupiłem się na aktualizacjach z czym sobie już radzę więc jeśli ktoś zechce pomóc to proszę łopatologicznie. Spodobał mi się u kolegi program do tłumaczenia na wiele języków, bez pisania wystarczy powiedzieć a on tłumaczy - więc do pobrałem i zainstalowałem. I tu mam problem, tłumaczy ale tylko z klawiatury, z mikrofonu nic, wręcz ma mikrofon przekreślony na czerwono. Bardzo proszę o pomoc, nie wiem czy muszę coś włączyć w ustawieniach czy też należy jakiś dodatkowy program zainstalować do rozpoznawania głosu. Pozdrawiam wszystkich Włodek
Acid Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Spróbuj Wyszukiwanie Google (albo samo Google) z Google Play. Wysłano z MI Note Pro
Wlodek_Mega Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Dziękuję bardzo za pomoc, zainstalowałem aplikację Googl i wszystko działa aż miło. Pozdrawiam Włodek
ZduneX25 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts