Dyzson Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam, od pewnego czasu jestem posiadaczem Xiaomi Mi4. Niestety mam z nim problem dość denerwujący problem. Telefon dość często, bo aż kilka razy dziennie potrafi zresetować się podczas noszenia w kieszeni. Z reguły to zjawisko występuje po tym, jak zablokuje ekran i schowam go do kieszeni. Miał ktoś podobny problem, albo wie jak go rozwiązać? Sprzęt jest praktycznie nowy, na najnowszym update'cie od MIUIPolska.
matis2118 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/6846-Telefon-wyłącza-się-podczas-spoczynku Temat jest tutaj poruszony. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na mi4 tylko na ostatnim romie zaczeło się to dziać także poczekaj do nowej wersji (czas nieokreślony) albo zrób downgrade.
flamevinci Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Po początkowych zachwytach nad telefonem, teraz dotknął mnie podobny problem. Telefon restartuje się sam w kieszeni. Wczoraj wszystko było ok - dzisiaj restart co kilka minut. Nie instalowalem najnowszego update...
squirrelkuss Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Mnie właśnie też zaczęło to dotyczyć. Tel od 2 miesięcy. Czyli super rozwiązanie - mamy czekać aż wyjdzie beta oparta na android 6 której w życiu bym nie zainstalował bo prawdopodobnie przyniesie więcej problemów niż pożytku. Ogólnie spada mi już zachwyt nad xiaomi mimo że mi4 mam dopiero dwa miesiące a rodzinę wyposażyłem w dwa mi2s które specjalnie zostały na JB i wszyscy są szczęśliwi...
Nezumi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 3 minuty temu, squirrelkuss napisał: Mnie właśnie też zaczęło to dotyczyć. Tel od 2 miesięcy. Czyli super rozwiązanie - mamy czekać aż wyjdzie beta oparta na android 6 której w życiu bym nie zainstalował bo prawdopodobnie przyniesie więcej problemów niż pożytku. Ogólnie spada mi już zachwyt nad xiaomi mimo że mi4 mam dopiero dwa miesiące a rodzinę wyposażyłem w dwa mi2s które specjalnie zostały na JB i wszyscy są szczęśliwi... Zainstaluj patch z 5.12.11...
squirrelkuss Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Codziennie siedzę na forum, czytam wszystkie wiadomości dotyczące mi4 - jaki patch?
Nezumi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 7 minut temu, squirrelkuss napisał: Codziennie siedzę na forum, czytam wszystkie wiadomości dotyczące mi4 - jaki patch? 5.12.11, z tego co pamiętam jest w nim notka o naprawie restartów.
Rekomendowane odpowiedzi